Ana SayfaDizilerÖğretmen 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif'ten Korkutan Karar!

İlgili Postlar

Öğretmen 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif’ten Korkutan Karar!

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Öğretmen 3. yeni bölümüyle 18 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif, Yılmaz komiseri arayıp ona bir video göndereceğini ve o videoyu kimin çektiğini ondan bulmasını ister. Onu, bulamazsa sınıftan beş öğrenciye veda etmekle tehdit eder. Öte yandan Akif’in, trafik kazası sonrasında komaya giren nişanlısı Zeynep uyanır. Zeynep kendine geldikten sonra, babasına her şeyi hatırladığını, yaşadığının kaza olmadığını ve kendisine Akif’in çarptığını söyler. Kenan, hemen emniyet müdürü Metin’i arayıp, ona Zeynep’in her şeyi hatırladığını söyler. Dizinin yeni fragmanında; Akif’ten öğrencileri korkutan karar geliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Akif’ten Korkutan Karar!

Öğretmen 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akif, Yılmaz komiseri arayıp videoyu çeken öğrenciyi bulup bulmadığını soruyor. Yılmaz, Bulduğu ismi Akif’e söylemekte tereddüt ediyor. Akif, 5 öğrencinin ismini sayıp onların tahtaya çıkmasını istiyor. Telefonun ucundaki Yılmaz, ne yapacağını bilemiyor. Öğrenciler ise korku içerisinde kendilerine ne olacağını beklemeye başlıyor.

İşte Öğretmen 3. bölüm 2. fragmanı….

ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

İçeride rehin kalan öğrencilerin aileleri dışarıda büyük bir bekleyiş içerisindeyken Taner öğretmen ise, sosyal medyadaki takipçilerin çoğalıp çoğalmadığı derdine düşer. Yılmaz komiser, okul müdüründen Akif ile ilgili bilgi toplar. Simge öğretmen ise, Akif’in çok iyi biri olduğunu ve bunları asla yapacak biri olmadığını Yılmaz komisere söyler.

Yılmaz komiser, okul müdüründen Zeynep’in geçirdiği kazayı öğrenir ve onun telefonunu ele geçirir. Öğrenciler Akif’in bir anlık boşluğundan yararlanıp onun üzerine hucum edip onun kolundaki saati ele geçirir. Yaralanan Akif, bir bomba daha patlatıp, onlara bunları düşünmediğini mi zannettiklerini, ele geçirdikleri saatin sahte olduğunu söyler.

Öğrencilere, aralarından birinin daha ölmesini istemiyorlarsa o doping videosunu kimin çektiğini itiraf etmelerini ister. Mevsim, sonunda Akif hocaya, videoyu kendisinin yayınladığını itiraf eder. Akif, videoyu montajlayıp kimin çektiğini sorduğunda sınıftan ses çıkmaz. Mevsim, cezasını çekmek için sonunun arkadaşı gibi olduğunu öğrenince Akif, hocanın odasına girmekten vazgeçer.

Akif, Yılmaz komiseri arayıp çocuklarının acıktığını söyleyip onlardan yemek ister. Üzerine dinleme cihazı yerleştirilen Metin yiyeceklerle içeri girer. Akif, dinleme cihazının Metin müdürün üzerinden çıkardıktan sonra ona sarılır.

Öğretmen 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Her Şeyi Hatırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler