Ana SayfaDizilerHercai 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Kararını Veriyor!

İlgili Postlar

Hercai 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Kararını Veriyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 36. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Reyyan, Hazar’ın gerçek babası olmadığını öğrendikten sonra tüm yaşadıkları aklına geliyor. Yaşananların tüm sorumlusu olarak babasını görüp evi terk ediyor. Şükran, onu alıp evine götürüyor. Nasuh, Yaren’in bir daha o konağa giremeyeceğini söyleyip onu alıp bir yere hapsettiriyor. Harun, Yaren’le evlenerek onu kurtarıyor. Reyyan, kararını veriyor. Bundan sonra tek başına yaşayacağı bir hayatı tercih ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Reyyan Kararını Veriyor!

Hercai dizisinin 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nasuh, olanlardan sonra Yaren’in konağa bir daha giremeyeceğini söyleyip onu alıp götürüyor. Yaren’i, teslim ettiği kadına ona günde bir öğün ekmek ve su vermesini söyleyip onu bir mahsene kapattırıyor. Evdeki kargaşadan sonra Gül, evden kaçıyor. Azize’nin adamları onu bulup götürüyor. Hazar ise, büyük bir vicdan azabı içerisine giriyor. Zehra aradığında ona ne diyeceğini düşünmeye başlıyor.

HERCAİ 36. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Miran ile Hazar, Reyyan’ın peşinden Şükran’ın evine gidip bekliyor. Ama Reyyan, ne Miran’la ne de, babasıyla görüşmek istemiyor. Harun, Yaren’in kapalı olduğu yere gidip onu evlenmeye ikna ediyor. Tek kurtuluşu olan Yaren, evlenmeyi kabul ediyor. İkilinin nikahlarının kıyılmasından sonra Nasuh, Harun’a karısını alıp gitmesini ve bir daha onun yüzünü görmek istemediğini söylüyor.

Miran, silahını alıp babaannesinin karşısına çıkıp ona, baştan beri Reyyan’ın Hazar’ın kızı olup olmadığını bilip bilmediğini soruyor. Azize ise, Miran’a bilmediğini ama bilse de değişen bir şeyin olmayacağını söylüyor. Sultan, Azize’nin yokluğunda konağın hanımı olmanın keyfini çıkarıyor. Esma, konağa döndüğünde odasını yeni bir kahyaya verildiğini öğreniyor.

Gönül, Esma’yı mutfağa buyur ediyor. Esma, masanın üzerindeki tatlıyı görünce Gönül’le Fırat’ın, o tatlıya alerjisi olduğu aklına gelip ondan yememesini istiyor. Gönül, duyduklarından sonra Fırat’ın kardeşi olduğundan emin oluyor. Hazar, Gül’ün Azize’nin elinde olduğunu öğrenip onu alıp eve getiriyor.

Reyyan, bir mektup bırakıp konağa geri dönüyor ve herkese verdiği kararı açıklıyor. Artık tek başına bir hayat süreceğini, hayatında kimseyi istemediğini söyleyip arkasında Miran’ı da bırakıp evi terk ediyor.

Hercai 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azize Gül’e Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler