Ana SayfaDizilerBabil 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Polise Teslim Mi Olacak?

İlgili Postlar

Babil 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Polise Teslim Mi Olacak?

Babil 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, doktoru kaçıranın Hakan olduğunu öğreniyor. Hakan, doktor karşılığında İrfan’la pazarlığa oturup, ona yaptığı şantaj ve dolandırıcılığı itiraf ettiriyor. Doktor kurtuluyor ancak Hakan onu tehdit edip tekrar Amerika’ya gitmesini istiyor. Bunu öğrenen Ayşe, doktoru ikna edip ameliyata girmesini sağlıyor. Deniz, ameliyata girince İrfan, eğer oğlu kurtulursa yaptıklarının cezasını çekmek için polise teslim olmayı kendisine söz veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Deniz’in ameliyatı başarılı geçiyor. İrfan polise teslim mi olacak?

Cuma Dizileri 2020

İrfan Polise Teslim Mi Olacak?

Babil 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Deniz, ameliyattan çıkıp gözlerini açıyor ve ilk kelimesi ‘Baba’ oluyor. Bunu gören İrfan, sevincini Ayşe’yle paylaşıyor. Eda, evde bulduğu dosyayla sinir krizi geçiriyor ve öğrendiği şeyi yapanın İlay olduğunu düşünüyor. İrfan, oğlu iyi olduktan sonra kendi ipini çekmek için verdiği sözü yerine getirmek için harekete geçiyor. Egemen, İrfan’a engel olacak mı?

İşte Babil 9. bölüm 1. fragmanı….

BABİL 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, doktorun kaçırıldığını öğrendikten sonra bunu Süleyman’ın yaptığını düşünerek üzerine yürüyor. Ancak sonradan Hakan’ın kaçırdığı ortaya çıkıyor. Hakan, İrfan’ın kendisine ve babasına yaptıklarını itiraf etmesi karşılığında doktoru ona vereceğini söylüyor. İrfan, oğlunu kurtarmak için Hakan’a şantaj yaptığını, Süleyman’ı dolandırdığını itiraf ediyor ve Hakan’da onu videoya alıyor.

İrfan, doktorun yerini öğreniyor. Oraya gittiğinde yerin yanmakta olduğunu görüyor ve hiç düşünmeden aramasıyla içeri dalıyor. Doktor’u kurtarıyor. Ama doktor o ameliyatı yapmaması için Hakan’ın adamı tarafın tehdit ediliyor. Doktor, Amerika’ya dönmeye hazırlanıyor. Eda ile İrfan, doktorun ameliyattan vazgeçip döndüğünü öğrenince ne yapacağını bilemiyor.

Ayşe, komiserle birlikte hava alanında doktoru bulup, ona iki korumada verip ameliyatı yapmaya ikna ediyor. Doktor hastaneye dönüp Deniz’i ameliyata alıyor. Bu sırada Süleyman, İrfan’ın kendisine olan tüm borcunu ödedikten sonra onun öldürülmesi için emir veriyor. İrfan, oğlu ameliyattayken eğer Deniz, ameliyattan kurtulursa kendi ipini çekeceğine söz veriyor.

Babil 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’den İrfan’a Tam Destek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler