Ana SayfaDizilerBaraj 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nehir Kim Olduğunu Sorgulamaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Baraj 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nehir Kim Olduğunu Sorgulamaya Başlıyor!

Fox Tv’de yayınlanacak olan yeni iddialı dizi Baraj 17 Mart salı günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin ilk bölümünde; Nazım ile Nehir, internet üzerinden bir süredir yazışır. Nehir, Nazım’ı çok merak eder ve onu bir an önce görmek ister. Nazım, ise yüzündeki derin yanık yüzünden onun kendisini beğenmeyeceğinden korkarak Nehir’in karşısına çıkmaya cesaret edemez. Kendisi yerine Nehir’le buluşmak için bir Tarık’ı gönderir. Dizinin yeni fragmanında; Nazım zannettiği kişiyle tanışan Nehir, kim olduğunu sorgulamaya başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Kim Olduğunu Sorgulamaya Başlıyor!

Baraj dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazım diye Tarık’la tanışan Nehir, onun çok yakışıklı biri olduğunu görünce bu sefer kendisinin gizlediği kimliğini aşık olduğu adama nasıl anlatacağının derdine düşmeye başlıyor. Bir gün Aysel, ertesi gün Yeşim, gece ise Sevda olarak yattığını düşünmeye başlıyor. Nazım ise, Nehir’in ne iş yaptığını bilmeden ona aşık olmuş ve onun kendisini yüzündeki derin yanıktan dolayı beğenmeyeceğinden başka hiç bir şey aklına gelmiyor.

İşte Baraj 1. bölüm 3. fragmanı…

DİZİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Nazım, baraj yapımında yer alacak yeni özel bir işçinin geleceğini öğrenir. Patron, Tarık ile özellikle Nazım’ın ilgilenmesini ister. Nazım ile Nehir, yazışmaya devam eder. Nehir’in kendisini beğenmeyeceğini düşünen Nazım’ın aklına bir fikir gelir ve Tarık’ın yanına gidip 5 dakikalığına ondan kendisinin yerine geçmesini ister. Tarık ile Nazım birlikte Nehir’in evine gider. Nehir, Tarık’ı görünce Nazım zannederek boynuna sarılır. Nazım ise o anları büyük bir üzüntüyle izlemek zorunda kalır.

Baraj dizisi yıllar önce Tarık Akan ile Türkan Şoray’ın baş rollerinde yer aldığı aynı adı taşıyan sinema filminin dizi versiyonudur. Dizide Kadın dizisinde Arif karakteriyle tanınan Feyyaz Duman, Nazım karakterini canlandırıyor. Ayrıca Tuna Orhan ve Sumru Yavrucak’da dizi ekibine dahil olan usta oyuncular arasında yer alıyor.

Fox Tv ekranlarında salı günleri yayınlanacak olan Baraj dizisini, dizi severler yayınlanacağı günü iple çekiyor.

 Baraj 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ı Nazım Zannediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler