Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'ı Affedemeyeceğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’ı Affedemeyeceğini Anlıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Sefirin Kızı, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sancar, perişan halde kulübeye gider. Nare’ye yıllar önce inanmadığı için pişman olan Sancar, büyük bir vicdan azabı çekerek ondan af diler. Gediz ise, Akın’ı ablası Müge’nin kurtarmış olduğundan şüphelenir. Herkes Sancar’ın Akın’dan intikam alacağından korkmaya başlar. Dizinin yeni fragmanında; Nare, Sancar’ı affedemeyeceğini anlıyor ve soluğu kendisini anlayan tek kişi olan Gediz’in yanında alıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ı Affedemeyeceğini Anlıyor!

Sefirin Kızı 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, kendisinden af dileyen Sancar’a, 9 sene önce kıskançlığına ve nefretine yenilmeseydi bunların başına gelmeyeceğini onun yüzüne vuruyor. Halise, Kavruk’un kızına sevdalı olduğunu öğrendikten sonra onu konakta istemiyor. Fragmanda Sancar, Kavruk’a nişan yüzüğü taktığı sırada Nare ile Elvan içeri giriyor. Nare’yi gören Menekşe, onun üzerine saldırıyor. Ama Elvan, buna izin vermiyor ve Menekşe’nin saçını başını yoluyor. Nare, Gediz’in yanına gidip Sancar’ı affedemeyeceğini söyleyip ona sarılıyor.

İşte Sefirin Kızı 13. bölüm 2. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, yurt dışında İsabel’den aldığı Nare’nin bir çok satırının altını çizerek okuduğu Shakespeare’nin Othello, kitabını okur. Kitaptaki altı çizili satırlardan Nare’nin yıllar önce kendisine aslında doğru söylediğini anlar. Sancar, Nare’yi odaya kilitleyip konuşmak ister. Nare’den her şeyi anladığını ve bu anladıklarının doğru olup olmadığını soran Sancar’ın soruları cevapsız kalır. Nare. ona cevap vermeyeceğini onun şüphe cehenneminde yanmasını istediğini söyler.

Gediz, Akın’ı Sancar’dan önce bulup emniyete teslim etmek için Sefir’le pazarlığa oturur. Aynı zamanda Sancar’da pazarlık yapar. Ama Sancar’ın niyeti onu emniyete teslim etmek değil öldürmektir. Öte yandan Loki, Menekşe’nin annesiyle abisinin yanına gidip onları ölümle tehdit eder. Menekşe’yi arayıp nasıl kendisini tehdit edip Sancar’la evlendiğinin hesabını sorar.

O ise abisinin zoruyla evlendiğini asıl onun kendisini terk edip gittiğini söylerken Sancar içeri girer. Menekşe hemen Sancar’ın şüphelenmemesi için bir yalan uydurur. Zehra, Akın ile mesajlaşır. Akın onu annesiyle tanıştıracağını söyleyip ikili buluşur. Zehra, içtiği içkiden sarhoş olunca Akın onu odasına götürür. Ona saldırmaya başlayınca Zehra. ona biber gazı sıkar. O sırada Gediz ile Sancar, gelir ama Akın kaçar.

 Sefirin Kızı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar’ı Affedebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler