Ana SayfaDizilerYa İstiklal Ya Ölüm Dizisi İlk Fragmanıyla Büyük Beğeni Topladı!

İlgili Postlar

Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi İlk Fragmanıyla Büyük Beğeni Topladı!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm, ilk bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizide, İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Aline Boz, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Mehmet Özgür ve Altan Erekli gibi usta oyuncular yer alıyor. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi yarın akşam Trt 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizi ilk fragmanıyla büyük beğeni topladı.

 İlker Kızmaz kimdir?

Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi!

TRT 1 ekranlarında yarın akşam ekranlara ilk bölümüyle gelecek olan dizi, izleyenlere de süpriz oldu. İlk bölüm fragmanı yayınlanan dizi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren tarihi dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Milli mücadelenin en hararetli yılları anlatılıyor. İlker Kızmaz ise Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırıyor.

İşte Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin ilk bölüm fragmanı…

 

Yönetmenliğini, Yasin Uslu’nun yaptığı, TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan yeni tarihi dizi, Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Atatürk’ü, İlker Kızmaz canladırıyor. Büyük önder Atatürk’e çok da benzeyen İlker Korkmaz’ın bu rolü alması isabetli olduğu gözlerden kaçmıyor.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DİZİSİNİN KONUSU!

Yapımcılığını Vizyon yapımın üstlendiği, senaristliğini ise Funda Çetin’in kaleme aldığı, Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde İstanbul’un işgal edilmesi ve mebusan meclisinin dağıtılması ile başlayıp, Ankara’da yeni bir meclisinin açılması arasında geçen 6 haftalık kritik süreç, dizide 6 bölüm ile anlatılıyor. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi 16 Mart 2020 de ekranlara gelecek ve 23 nisan 2020 de final yaparak ekranlara veda edecek.

Kısa bir dizi olarak ekranlara gelecek olan dizi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılma sürecini anlatacak ve 23 nisan 2020’de final yapacak. Türk milletinin özgürlüğü için savaş veren, Ulu Önder Atatürk’ün, mücadelesini anlatacak. Atatürk, Heyet-i Temsiliye Başkanıdır; bu sıfat ile de milli mücadeleye de önderlik yapacaktır.

Mustafa Kemal’in tek amacı Ankara’da bir meclisi kurmaktır; bunun için yanındakiler ile Türk milletinin özgürlüğü için büyük bir savaş verecektir. Mustafa Kemal hırslı ve özgürlüğü olmadan yaşayamayacak bir askerdir. Bu özgürlüğü de halkına armağan edecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler