Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murat Bahar'ı Terk Mi...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murat Bahar’ı Terk Mi Edecek?

Gel Dese Aşk 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yasemin, Bahar’ı Ece’yle ilgilenmesi için işe alıyor. Bahar, Ece’den Murat’la Yasemin’in sürekli kavga edip ayrı yataklarda yattığını öğreniyor. İkili tekrar yakınlaşmaya başlıyor. Murat’daki değişikliği arkadaşları da fark ediyor. Beğendiği küpeyi Yasemin’in kulağında gören Bahar, kıskançlıktan deliye dönüp Murat’ı otel odasına çağırıyor. Yasemin’de bulduğu notla aynı otele gidince kocasıyla Bahar’ı aynı odada görüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Murat, Bahar’ı terk mi edecek?

Pazar Dizileri 2020

Murat Bahar’ı Terk Mi Edecek?

Gel Dese Aşk 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yasemin, Murat ile Bahar’ın ilişkisini öğreniyor. Sitare, Bahar’a asla Yasemin’in yerine geçemeyeceğini söyleyip yol yakından bu sevdadan vazgeçmesi gerektiğini söylüyor. Derin’de, annesinin baskılarından sıkılmaya başlıyor. Onur ise, Bahar’ın babasına yakınlaşmak için Murat’la birlikte olduğunu düşünüyor. Murat, Bahar’la konuşup kendisinin karısını aldatmak istemediğini söyleyip ondan ayrılmaya karar verdiğini söylüyor. Terk edilen Bahar, gözyaşı döküyor.

İşte Gel Dese Aşk 3. bölüm 1. fragmanı….

GEL DESE AŞK 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, Yasemin’in elbisesini iade etmek için onun evine gidiyor. Yasemin, onun Ece’yle yakından ilgilendiğini görünce onu işe alıyor. Akşam, Murat kapıyı Bahar’ın açtığını görünce şok oluyor. Bahar, Ece’den annesiyle babasının sürekli kavga edip ayrı yataklarda yattığını öğreniyor. Saat geç olunca Murat Bahar’ı eve bırakıyor ve ikili tekrar görüşmeye başlıyor.

Murat, Bahar’a o kadar kapılıyor ki en önemli toplantısını bile kaçırıyor. Sitare, Bahar’la Barlas’ı konuşurken görünce şüphelenip onu takip ediyor. Kocasıyla Bahar’ı yakalayacağını zanneden Sitare, Murat’la onu birlikte görüyor. Bahar, bir küpe beğeniyor. Ancak kuyumcu onun satılmış olduğunu söylüyor.

Murat, gidip küpeyi alıp cebine konuyor. Ama Yasemin, küpeyi kendisine alındığını düşünüp kulağına takıyor. Bahar, Yasemin’in kulağındaki küpeyi görünce çok sinirleniyor. Derin, gizli gizli içki içmeye başlıyor. Annesiyle babasının barışması için otel arayan Derin’e Bahar yardımcı olacağını söylüyor.

Hem Murat, hemde Yasemin buldukları notta yazan otele gidiyor. Murat, otele gittiğin kapıyı Bahar açıyor. Yasemin de, Murat’ın kendisine süpriz yapacağını düşünerek otele gidiyor. Ancak kapıyı Bahar açıyor. Murat’la Bahar’ı aynı odada gören Yasemin donup kalıyor. Derin ise doktorun verdiği ilaçları içki ile birlikte alınca bayılıp kalıyor. Onu Ece buluyor.

Gel Dese Aşk 2. Bölüm 2. ve 3. Fragmanları Yayında! Murat Ne Karar Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler