Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm Ön İzleme Yayında! Züleyha Sabır Taşı Masalını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm Ön İzleme Yayında! Züleyha Sabır Taşı Masalını Anlatıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 60. yeni bölümüyle 19 mart perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Demir’e doğrulttuğu silahı ateşler. Yaralanan Demir hastaneye kaldırılır. Çocuklarıyla vedalaşan Züleyha’yı jandarmalar alıp götürür. Hünkar, hastanede oğlunun başında gözyaşı döker. Yılmaz ise, yıllar önce Züleyha’ya inanmadığı ve Müjgan’la evlenip onun yaptıkları için de kendisini suçlar. Müjgan ise intiharın eşiğine gelir. Dizinin yeni tanıtımında; Züleyha, Julide’ye sabır taşı masalını anlatıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Sabır Taşı Masalını Anlatıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm ön izleme yayınlandı. Demir’i öldürmeye teşebbüs suçundan hapse atılan Züleyha, savcı hanıma başından geçenleri sabır taşı masalıyla anlatıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm ön izlemesi….

https://twitter.com/i/status/1239453849179451393

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 59. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, çocuğunu da alıp giden Müjgan’ı bulmak için İstanbul’a gider. Onu bulur ancak Müjgan, Yılmaz’ı atlatıp gözden kaybolmayı başarır. Arkadaşının yanına giden Yılmaz, oraya yapılan bir polis baskınıyla göz altına alınır. Fekeli oğlundan haber alamayınca peşine adamlarını gönderir. Züleyha ise çiftliğin kapısına gelip çocuklarını görmek ister. Ancak Demir, onu yaka paça kapıya attırır.

Gidecek yeri olmayan Müjgan Şermin’in kapısını çalar. Şermin, onu içeri alıp önüne sıcak bir çorba koyar. O sırada Demir arar ve eğer Züleyha gelirde onu evine alırsa ona doğduğuna pişman edeceğini söyler. Züleyha, kalkıp huulara gider. Hastalanan Züleyha’ya işçiler bakar. Ama Demir’e de haber verirler. Demir huulara gidip herkesin içinde Züleyha’yı tokatlar ve oradan da kovar.

Çaresiz Züleyha, eline aldığı bir bidon benzinle çarşının ortasına gidip kendisini ateşe verecekken Fekeli onu görüp. ona engel olur. Fekeli, Züleyha’yı perişan halde evine götürür. Müjgan, Behice’yi arayıp Amerika’ya gideceğinin haberini verir. Behice ise Züleyha’nın eve yerleştiğini haber verir. Müjgan, bebeğini de alıp Fekeli’nin evine döner.

Müjgan yine Züleyha’ya aşağılayıcı sözler ederken Yılmaz onu uzaklaştırır. Yılmaz ile Müjgan tartışırken Züleyha, Fekeli’nin silahını alıp arabasına binerek çiftliğe gider. O ölmeden kimsede huzur olmayacağını söyleyerek silahını Demir’e doğrultur.

 Bir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Hastaneye Züleyha Hapse Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler