Ana SayfaDizilerRamo 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel'le Yeni Bir Başlangıç Yapıyor!

İlgili Postlar

Ramo 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’le Yeni Bir Başlangıç Yapıyor!

Ramo 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yavuz, Alpay’ı bulup yok etme görevini Ramo’ya verdiğini, eğer o görevi yerine getirirse komisyonun onu bağışlayacağını, hatta ödüllendireceğini, ama başaramazsa zaten sonunun gelmiş olacağını söyler. Ramo, bu görevi büyük bir zevkle kabul eder. Sibel’i ölmedin hastaneye yetiştiren Ramo, onun hayatını kurtarır. Fidan ise, aşık olduğu Yavuz’u karısı ve çocuğuyla görünce yıkılır.Dizinin yeni fragmanında; Ramo, Sibel’le yeni bir başlangıç yapıyor ve ona ayrı bir açıyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo Sibel’le Yeni Bir Başlangıç Yapıyor!

Ramo 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo, Sibel’in hayatını kurtarıyor. Fatoş, hamile olduğu haberini Boz’a veriyor. Ramo, komisyon kararıyla gece kulübünü ele geçiriyor. Artık Sibel’den ayrı kalamayacağını anlayan Ramo, yeni bir ev alıp Sibel’e artık o evde yaşayacaklarını söylüyor. Ramo, Alpay’ı indirip koltuğunu alacak mı?

İşte Ramo 10. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, karşısında olacağını zannettiği Yavuz’un hayatını kurtardığını görünce çok şaşırır. Onun kendisini Ercüment’e teslim edeceğini düşünür. Yavuz, Ercüment’i ailesi dahil kimsenin görmediğini, onun satın alamayacağı biri olduğunu için ona destek olmaya karar verdiğini açıklar. Mahalle Alpay’ın adamlarının saldırısından sonra yangın yerine döner. Ramo, mahalleye gittiğinde büyük bir üzüntü içerisine girer. Bir de üzerine yakınlarının Alpay’ın elinde olduğunu öğrenince deliye döer.

Alpay, Ramo’nun tüm yakınlarını Sibel’le Neco dahil rehin alır. Onun tüm rehineleri tek tek öldüreceği haberi Yavuz ile Ramo’ya gider. Alpay, Adana komisyonu üzerinden Ramo’yla pazarlık yapar. Her şey bu komisyonun ona verilip verilmeyeceğine bağlıdır. Halef, saldırı arasında Süleyman’ı kaçırmayı başarır. Süleyman’ı alıp elini kolunu bağlıyor ve ondan kendisinin kim olduğunu söylemesini ister.

Alpay, komisyonun kendisini zaman kazanmak için oyaladığını fark ediyor ve harekete geçer. Önce Tanker’i vurup öldürür. Hasan’da yaralanır. Ramo, Yavuz’la birlikte Alpay’ın rehineleri tuttuğu yeri bulup baskın yapar. Bunu fark eden Alpay, Sibel’i alıp kaçar. Ramo, Alpay’ı takip ederken Yavuz, rehineleri kurtarır.

Takip sonucunda Alpay arabasını durdurur. Alpay, Sibel’in kafasına dayadığı silahla arabadan iner. Elindeki enjektörü Ramo’ya gösterip, içindeki ilacı Sibel’e encekte ettiğini onu kurtarması için 20 dakika zamanı kaldığını söyler.

Ramo 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kimin Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler