Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 2. Bölüm 2. ve 3. Fragmanları Yayında! Murat Ne...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 2. Bölüm 2. ve 3. Fragmanları Yayında! Murat Ne Karar Verecek?

Gel Dese Aşk dizisi 2. yeni bölümüyle 15 mart pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Murat,doğum gününde sahnede Bahar’ı görünce şok olur. Yasemin, yine kaza yüzünden Murat’la tartışır. Artık aynı konuda yıllardır tartışmaktan bıkan Murat ise, soluğu Bahar’ın yanında alır. Bahar, Barlas’ın oğlu Onur’la şirkete girmek için bir plan yapar. Barlas, Onur’la Bahar’ın tanıştığını öğrenir. Dizinin yeni fragmanında; Ne yapacağını bilemez halde olan Murat. ne karar verecek? Ailesini mi yoksa yanında mutlu olduğu Bahar’ı mı seçecek?

Pazar Dizileri 2020

Murat Ne Karar Verecek?

Gel Dese Aşk 2. bölüm 2. ve 3. fragmanları yayınlandı. Bahar, sürekli Murat’ın evine girip çıkmaya başlıyor. Bu durum Yasemin’in arkadaşının dikkatini çekiyor ve onu Bahar için uyarıyor. Ama Yasemin, Murat’ın böyle şeylerle ilgilenmeyeceğini söyleyip konuyu kapatıyor. Murat ile Bahar, tekrar görüşmeye başlıyor. Bahar’ın evine gittiğinde kızını gören Murat, onun kendisiyle oyun oynadığını düşünmeye başlıyor.

İşte Gel Dese Aşk 2. bölüm 2. fragmanı…

GEL DESE AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin, yıllar önce olan kazanın suçlusu olarak Murat’ı görüyor ve her seferinde bunu hatırlatıp kocasına acı çektirir. Murat ise artık bu durumdan bunalmış nefes alamaz. Bahar, babasının Barlas olduğunu öğrenip şirkete gider. Ama Barlas onu kapı dışarı eder. Hatta annesini bulup, kızının ve onun etrafında görmek istemediğini söyleyip tehdit eder.

Bahar, şirketin çatısına çıkıp oturur. Murat, önüne düşen ayakkabıyı görünce çatıda Bahar’ın intihar etmek üzere olduğunu zannedip onu vazgeçirmeye çalışır. Bahar ise, intihar etmeyeceğini söyleyip onunla bir yolculuğa çıkar. İkili sabaha kadar eğleniyor. Yasemin, Murat’ın evlilik yüzüğünü parlatmak için aldığı için Bahar Murat’ı bekar zanneder.

Erkesi gün yine evde yaşadığı tartışma sonrası Murat, kendisini Bahar’ın evinde bulur. İkili sabaha kadar beraber vakit geçirir. Bahar, Murat’ı kahvaltıya götürür. Önce bir görüşme yapacağını söyleyip içeri girer. Derin ise babasının doğum gününde çalacağı şarkıyı söylemesi için Bahar’la görüşmüştür.

Murat, saatini almak için içeri girdiğinde Derin’i görünce yanına gider. Bahar, böylelikle Murat’ın evli olduğunu öğrenir. Yasemin, doğum günü partisi için hazırlıklara başlar ve Bahar ile tanışır. Bahar, elbisesine meyve suyu döküp Yasemin’in elbisesini giyer. Murat, sarhoş bir şekilde partiye gider.

Yasemin’in elbisesiyle gördüğü Bahar’ı eşi zannedip omzundan öper. Murat, günlerdir ulaşamadığı Bahar’ı görünce şok olur. Partiden sonra Bahar’la buluşan Murat, evli olduğunu ve onunla olan ilişkinin bitmesi gerektiğini söyler.

Gel Dese Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murat Bahar’a Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler