Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Çukur'a Girip Yamaç...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Çukur’a Girip Yamaç İle Tanışıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 3. sezon 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çağatay, kardeşi Arık Böke’ye kutusunu devreder. Arık, kutuyu açıp onun silahını, tespihini alıp aynanın karşısına geçer.  Aynı şekilde Yamaç’ta, babasının emanetlerini eline alıp aynanın karşısına geçer ve her ikisi de kendilerine hazır mısın diye soruyor. Dizinin yeni fragmanında; Arık, Çukur’a girip Yamaç ile tanışıyor. Yamaç, Erdenetlerden kurtulamıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arık Yamaç İle Tanışıyor!

Çukur 3. sezon 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Dizinin son bölümünde Çağatay, tutuklanıyordu. Koçovalılar, tam ondan kurtulduklarını düşünürken birde kardeşi Arık Erdenet karşılarına çıkıyor. Arık. Çukur’a girip Yamaç’ın karşısına çıkıyor ve kendisini tanıtıyor. Yamaç, şaşkınlığını gizleyemiyor. Çukur’da dengeler değişecek gibi görünüyor.

İşte Çukur 3. sezon 25. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali, eşi Damla’yı kanlar içinde bebeğini kaybetmiş bir şekilde eve getirip annesine teslim eder. Doktor, Damla’ya ilk müdahaleyi yaparken aile olanlardan derin üzüntü içerisine girer. Cumali, Çağatay’ı öldürmeden içi rahat etmeyecektir. Damla, kendisine gelmesiyle Cumali, ona yapılanları ve bebeğinin ölümüne neden olan Çağatay’dan intikam almak için yemin eder.

Çağatay’ı öldürmek isteyen Cumali’yi engellemeye çalışarak aynı zamanda onu korumak isteyen Çukurlular onun önüne etten duvar örer. Yamaç ise polis tarafından göz altına alınır ve ondan Çağatay’ı bulmak için yardım ister. Yamaç, polislerin bu teklifini kabul etmeyince onları karşısına alır.

Vartolu ise Murtaza ile birlikte Timsah’ın peşine düşer. Aliço, Timsah’ı ararken çatışmanın ortasına düşen Vartolu’yu kurtarır. Timsah, ne yapsa da Vartolu’nun elinden kurtulamaz. Vartolu Timsah’ı öldürür. Efsun, Yamaç’ın karşısında koz elde edebilmek için yeni bir hamle yapar. Cumali. kapatıldığı yerden yangın çıkarıp kaçmayı başarır.

Azer, Karaca’yı yemeğe çıkarır ve onu tanıdıktan sonra kalbinin yerini öğrendiğini söyler. Karaca ise Azer’in elini tutmaktan çekinir. Yamaç, abisinin nasıl bu hale geldiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamaz. Polisler Çağatay’dan Cumali’yi, Yamaç’dan da Çağatay’ı ister. Yamaç’a karar vermesi için polisler bir gün süre verir.

Çukur 3. Sezon 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Davasını Kardeşine Devrediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler