Ana SayfaDizilerZümrütüanka 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Diri Diri Mezara Gömülüyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Diri Diri Mezara Gömülüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Zümrütüanka, 8. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Serhat, Niyazi’den annesinin ölümüne neden olan kişilerin amcası ve babaannesi olduğunu öğreniyor. Önce Abbas’ın karşısına çıkan Serhat, ondan cevap alamayınca Azimet’in karşısına çıkıyor. Azimet, annesinin ölümüne kendisinin neden olduğunu itiraf ediyor. Serhat, Zümrüt’ü de alıp evi terk ediyor. Ancak Zümrüt, en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğruyor. Serhat ise Özgüçler tarafından kaçırılıp diri diri mezara gömülüyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Diri Diri Gömülen Serhat Kurtulabilecek Mi?

Zümrütüanka 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Niyazi Çavuş, Serhat’a büyük bir itirafta bulunuyor. Annesinin ölümünün nedenini amcası Abbas’a sormasını söylüyor. Serhat, önce amcasının sonra babaannesinin karşısına çıkıp annesine ne yaptıklarını soruyor. Azimet, önce kıvırsa da sonra annesinin ölümüne kendisinin neden olduğunu itiraf ediyor. Onun gittiğini ve onu durdurmadığı için kendisini suçladığını söylüyor.

ZÜMRÜTÜANKA 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serhat, duyduklarından sonra artık o evde kalmak istemediğini söyleyince, Zümrüt’de onunla gidiyor. Abbas, Zümrüt’ün en yakın arkadaşı Gülsüm’e ev araba vereceğini söyleyerek, onun Serhat’a yalan söylemesini istiyor. Gülsüm, Zümrüt’ü bıraktığı yerden almaya gelen Serhat’a, onun Adil’le zorla evlendirilmediğini, ona aşık olduğunu söylüyor. Serhat, duydukları karşısında şok oluyor.

Zümrüt, Serhat’ın kendisini almaya gelmediğini görünce konağa geri dönmek zorunda kalıyor. Azimet, Abbas’ın Meliha’ya ilgisini Fitnat’a çıtlatıyor. Fitnat ise makas alıp Meliha’yı tehdit ediyor. Azimet, Ülfet’le Meliha’yı konaktan kovuyor. Ancak hizmetlilerden biri Fitnat’ın hamile olmadığını söylüyor.

Zümrüt, ailesini tekrar konağa geri alıyor. Sühandan’ın düğünü oluyor. İhsan, Sühandan’ın koruması olarak içeri girip onun videosunun olduğu bilgisayarı Serhat’a teslim ediyor. Polisler, Özgüçlerin konağına gelip videoyu yayınları tutukluyor. Serhat, Özgüçlerin hisse senetlerini alıp Sühandan’ın üzerine yürütüyor. Bunu duyan Kudret, hastanelik oluyor.

Bu arada Abbas, kaçırılıyor ve arabası Kızılırmak’ta bulunuyor. Serhat, Zümrüt’ü çağırıp onun sevdiği kişinin öldüğünü söyleyin onu bir kez daha terk ediyor. Zümrüt, tam arası düzelmişken Serhat’ın bu yaptığına anlam veremiyor. Serhat, Özgüçler tarafından köşeye kıstırılıyor ve diri diri tabutun içine koyulup gömülüyor.

 Zümrütüanka 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt’e Bir Darbede Arkadaşından Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler