Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'i Kurtarabilecek...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’i Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey, Yıldız’a kendisine affettirebilmek için her yolu deniyor. Evinin önünde serenat bile yapıyor. Ama Yıldız, inadından dönmüyor. Kuzey, Yıldız’ın teknesine gidip herkesi kovuyor. Yıldız, ona ateş etmeye başlıyor ama Kuzey, ne pahasına olursa olsun onunla konuşmak istiyor. Kuzey, bacağından yaralanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hiç bir haberleşme aracı olmayan Yıldız, kan kaybından bayılan Kuzey’i kurtarabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey’i Kurtarabilecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, kan kaybından bayılıyor. İyice paniğe kapılan Yıldız, havaya işaret atışı atmaktan başka çaresi kalmıyor. Sefer’in teknesini gören Yıldız, onun durması için el sallıyor. Yıldız, Sefer’e sesini duyurabilecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELE OLDU?

Kuzey, Şule’nin imzaladığı boşanma protokolünü büyük bir heyecanla avukata bırakıp boşanmasını kutlamak için iskelede eylence düzenliyor. Herkes gülüp oynuyor ve Pembe, yarın herkese kardeşinin boşanmasının şerefini etli pilav dağıtacağını söylüyor. Evde büyük bir hazırlık devam ederken Kuzey’in annesi, olanları öğrenip oğlunu bir güzel dövüyor.

Yıldız, Mahmut kaptanla birlikte denize açılıyor. Kuzey, Yıldız’ı Mahmut’an kıskanıyor ve onların peşine düşüyor. Babasının teknesini alan Kuzey, Sefer’den kendisine kaptanlık öğretmesini istiyor. Kızları da miço olarak tekneye bindiriyor. Ancak, tekne çalışmıyor. Yıldız, Kuzey’in peşinden gelmemesi için tekneyi sabote etmiştir.

Kuzey, tekneyi Sefer’e emanet edip gizlice Yıldız’ın teknesine biniyor. Yıldız, onu görünce adamlarını Kuzey’in üzerine salıyor. Ancak Kuzey, adamların hepsini etkisiz hale getirip denize atıyor. İkili sonunda baş başa kalıyor. Ama Yıldız, Kuzey’le görüşmek istemediğini söyleyip onun üzerine ateş ediyor.

Vurulma pahasına Kuzey, Yıldız’ın yanına gidiyor. Ama kurşunlardan biri bacağına isabet ediyor. Yıldız, ilk yardım çantasını getirirken Kuzey, telsiz bağlantılarını koparıp onun telefonunu denize atıyor. Kuzey, kan kaybetmeye devam ediyor ve onu ölümüne sevdiğini böylelikle ispat etmiş oluyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Serenat Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler