Ana SayfaDizilerHizmetçiler 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aras Ela'nın Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

İlgili Postlar

Hizmetçiler 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aras Ela’nın Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

Kanal D’nin yeni dizisi Hizmetçiler 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yiğit, Derin’i bulmak için Aras’ın kapısını çalıyor. Ela, Aras’ın evinde Derin’in telefonunu bulup onu gizlice alıyor. İflasın eşiğine gelen Yiğit, tüm parasını Derin’in hesabına aktardığı ortaya çıkıyor. Ela, Derin’in telefonunu şifresini çözüp gördüğü videoyla şok oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Aras, Derin’in telefonunu Ela’nın çantasından düştüğünü görünce onun kim olduğunu anlıyor mu?

Cumartesi Dizileri 2020

Ela’nın Kim Olduğu Ortaya Mı Çıkacak?

Hizmetçiler 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ela, Derin’in telefonundaki videoyu Gülseren’e izletiyor. Videoyu izleyen Gülseren, o videonun kimsenin eline geçmemesini, eğer geçerse çocuğunu kaybedeceğini söylüyor. Ela, ani bir kararla videoyu Gülseren’e izlettikten sonra kimliğinin ortaya çıkmasından korkmaya başlıyor. Aras ile Ela’nın çarpışmasıyla telefon yere düşüyor. Ela’nın eline o telefonun nasıl geçtiğini sorgulayan Aras, ondan şüphelenmeye başlıyor. Yiğit de bu telefonun peşine düşüyor ve görüntülerin gönderildiği telefonun siteden birine ait olduğunu anlıyor. Gizlenen gerçekler ortaya mı çıkacak?

İşte Hizmetçiler 3. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/LVhacsKBECA

HİZMETÇİLER 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, Gülseren’in iğneli laf sokmalarına rağmen, Yusuf’un bakıcılığını yapmaya devam ediyor. Yiğit, üvey kardeşi Aras’ın kapısını çalıp ona Derin’in yerini bilip bilmediğini soruyor. Aras, bilmediğini ama onun, gencecik bir kızın hayalleriyle oynayıp hayatını mahvettiğini söylüyor. Yiğit ise, Derin’in tanıdığı gibi biri olmadığını söylüyor.

Armağan arkadaşları ile eğlendiği davetten Çiçeği arayıp başının dertte olduğunu söylüyor. Çiçek de apar topar onun yanına geldiğinde onun, çok sarhoş olduğunu görüyor. İkili biraz eğlendikten sonra Çiçek Armağan’ı eve getiriyor. Çiçek o geceyi Armağan’la birlikte geçiriyor. Hacer, Armağan’ı uyandırmak için sabah odasına gittiğinde kızının çantasını görüp yıkılıyor.

Kızını Armağan’dan vazgeçirmek için bir plan yapıyor. Armağan’dan arkadaşlarını çağırmasını onlara mantı yapacağını söylüyor ve Çiçek’ten onlara hizmet etmesini istiyor. Çiçek, Armağan’ın arkadaşlarının karşısında aşağılanıyor ve bu durumu bilerek yaptığı için annesini affetmiyor.

Yiğit. üç aydır hizmetçilerin maaşını ödeyemiyor. Gülseren, bunu hizmetçinin işten ayrılmak istemesiyle öğreniyor. Aras, şirket hesaplarını inceleyince büyük bir miktar paranın başka bir hesaba aktarıldığını öğreniyor. Yiğit’de, o parayı Derin’in hesabına aktardığını itiraf ediyor. Bu durumu evdekilerde öğreniyor.Ela, Derin’in telefonunun şifresini sonunda çözüyor.

Hizmetçiler 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yiğit Derin’i Bulmak İçin Aras’ın Kapısını Çalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler