Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Başrollerini Erkan Petekkaya ile İlayda Çevik’in yer aldığı Gel Dese Aşk 8 Mart Pazar akşamı 20:00’da izleyicisi karşısında olmaya başladı. Son olarak Sen Anlat Karadeniz ile milyonları bir kez daha ekran başına kilitleyen Osman Sınav şimdi de Gel Dese Aşk dizisinde karşımıza çıkıyor. İddialı kadrosu ile dikkat çeken Gel Dese Aşk oyuncu kadrosu ve karakterleri ile adından çok söz ettireceğe benziyor.

Gel Dese Aşk Dizisi Konusu

Görevleri ve arzuları arasında ikileme düşen, mutsuzluklarıyla suskunlukları ile yaşamayı başaramayan insanların hikayesini ele alan Gel Dese Aşk dizisi; yara aldıkları yerden yaralayan, kırgınlıklarıyla birlikte yaşamaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, yeniden aşkı buluş hikayesi anlatılıyor.

Gel Dese Aşk Yapımcısı Yönetmeni Senaristi

Osman Sınav’ın Gel Dese Aşk dizisi için kesenin ağzını sonuna kadar açan Atv  boş olan pazartesi akşamlarını harika bir dizi ile dolduruyor. Gel Dese aşk dizisinin yönetmenliğimi son olarak 4N1K serisinde görev alan Murat Onbul üstlenecek.

Rahşan Çiğdem İnan ve Ayşe Bengi’nin senaristliğini yaptığı Gel Dese Aşk dizisi pazar akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Gel Dese Aşk Oyuncu Kadrosu / Gel Dese Aşk Oyuncu Karakterleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler