Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa'dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

İlgili Postlar

Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa’dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in pilot nişanlısı Çağrı Terlemez, Avrupa’da bulunan 2 bin 807 Türk vatandaşın ülkeye dönüşleri için düzenlenen uçuşu gerçekleştirdi. KoronaVirüs’üne karşı “Evde kalın” mesajı veren Ece Seçkin ise yurt dışından gelen nişanlısıyla beraber evlerinde kendilerini karantinaya aldılar. Detaylar Haberimizde..

Küçük Burjuva Ece Seçkin’den Samimi Açıklamalar

Şarkıcı Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Karantinada!..

Uzakdoğu Çin’in Vuhan kentinde doğan ve hızla dünyaya yayılarak yüzlerce kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs geçtiğimiz hafta Türkiye’ye de sıçramıştı. Bugün 98 vakaya ulaştığı bilinen Türkiye’de bir kişi de maalesef hayatını kaybetti. Korona ile mücadele içeriğinde 9 Avrupa ülkesinde yaşayan Türk vatandaşları için Türkiye’ye geri dönmeleri için ise bir sefer düzenlendi.

Ece Seçkin Kimdir?

Bu seferdeki uçağı ise ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in pilot nişanlısı Çağrı Terlemez kullandı. Nişanlısı Çağrı Terlemez’in böyle bir uçuşu gerçekleştirmesinden dolayı çok mutlu olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, duygularını sosyal medya sayfasından yayınladı.

Yurt Dışından 2 Bin 807 Vatandaşımız Geldi!..

Koronavirüsün felaketinin Avrupa’da etkisini çok yoğun bir biçimde göstermesinden sonta yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, Türkiye’ye gelebilmek için hızlıca harekete geçti. Çalışma yürüten ilgili bakanlıklar, Avrupa’dan Türkiye’ye gelmek isteyen 2 bin 807 vatandaşımızın tahliyesini gerçekleştirdi.

Ece Seçkin Nişanlısıyla 15 Gün Evde Kalacak!..

TK 1702 sefer sayılı uçuşu ile Avrupa’dan Türkiye’ye gelirken bu uçuşu ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in pilot nişanlısı Çağrı Terlemez gerçekleştirdi. Nişanlısı Çağrı Terlemez’in böyle anlam yüklü bir uçuş gerçekleştirmesiyle çok sevinçli olan Ece Seçkin içinde bulunduğu duyguları sosyal medya sayfasından şu sözlerle tarif etti;

“Canım benim… Hayatının en duygusal uçuşunu bugün yaptığına eminim… Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz elbette ama bu senin için çok önemliydi. Kaptanlığını tebrik ediyor,sana bir ömür boyu emniyetli ve sağlıklı uçuşlar diliyorum. Bugün gerçekleştirilen Türk Vatandaşlarının Avrupa’dan tahliyesi kapsamında İstanbul Havalimanına ilk inişi nişanlım Çağrı Terlemez gerçekleştirdi. TK 1702 sefer sayılı bu uçuşu hayatı boyunca unutmayacağına eminim… Ben de nişanlımla beraber tüm kabin ekibi ve aileleri gibi önlem amaçlı 15 gün evdeyim, lütfen sizler de bu günleri evinizde,kurallara uyarak ve içinize dönerek geçirin… Hayatın en yakın zamanda normale dönmesi ve bu virusün en kısa zamanda gezegenimizi terk etmesi dileğiyle…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler