Ana SayfaÜnlülerKüçük Burjuva Ece Seçkin'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Küçük Burjuva Ece Seçkin’den Samimi Açıklamalar

Başarılı sanatçı Ece Seçkin, gazeteci Sibel Arna ile yaptığı röportajda açıklamaları ile dikkat çekti. Küçük Burjuva Ece Seçkin’den Samimi Açıklamalar geldi

ece seçkin ile ilgili görsel sonucu

Gazeteci Sibel Arna’nın YouTube kanalına konuk olan Ece Seçkin, lise yıllarından ve lise yıllarında edindiği dostlarından bahsetti.

Ece Seçkin Kimdir?

Küçük Burjuva Ece Seçkin’den Samimi Açıklamalar

Katıldığı YouTube programında lise yıllarından söz eden Ece Seçkin, lakabının “küçük burjuva” olduğundan bahsetti. Boyunun kısa olmasından dolayı küçük ve çok süslü olduğu için de burjuva dediklerini anlatan Seçkin, beden eğitimi dersinde eteğinin arkasına “küçük burjuva” yazan bir rozet takıldığını da anlatmadan geçmedi.

Bacaklarımı İnceltmek İsterim

Arna’nın sorduğu “Vücudunda değiştirmek istediğin bir yer var mı?” sorusu üzerine başarılı sanatçı “Hep çırpı bacak olmak istedim. Bacaklarım ince olsun isterim” diyerek cevap verdi. Seçkin’in bu açıklamalarını arkadaşları da doğrulayarak spor yaparken üst bacaklarına çok yüklendiğinden bahsettiler.

Programda konuşulan diğer bilinmeyenler ise şu şekilde:

  • Seçkin sinir krizi anında bir şeyleri kırması ile meşhur olmuş. En son olarak da çıktığı tartı 48 kilo göstermeyince tartıyı kırmış.
  • Bir yerde sıkılıyorsa tuvalete gidiyormuş gibi kalkarak mekandan uzaklaşırmış.
  • Hiç aralıksız olarak 24 saat ağlayabilen Ece Seçkin bir haftalık bir rekora sahip olduğunu söylüyor.
  • Boyunun kısa olmasından dolayı hiçbir zaman komplekse girmediğini belirten Ece Seçkin, kısa boylu olmanın farklılık yarattığını da ifade ediyor.

Ece Seçkin Instagram

Yayının devamını sitemizden izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler