Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Şok Açıklama: Evlendik

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Şok Açıklama: Evlendik

Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisi şok etkisi yaratan ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan Şok Açıklama: Evlendik

Defne Samyeli ile ayrılmalarının ardından genç ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, beklenmedik bir açıklama yaparak şok etkisi yarattı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz’dan Şok Açıklama: Evlendik

Ünlü manken Defne Samyeli ile biten ilişkilerinin ardından genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açan Cem Yılmaz, bir süredir magazin gündeminde olan evlilik konusuna şaşırtıcı bir cevap verdi.

Evinden çıkarken magazin muhabirlerine yakalanan Yılmaz, kendisine yöneltilen evlilik sorusuna samimi cevaplar verdi. Evlilik sorusuna karşılık olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz “Doğru, evlendim” diyerek haberleri tiye aldı.

Baba Olmak İçin Evlenecek!

Bir magazin programının sunucuları ile iletişime geçen birisi Cem Yılmaz’ın ikinci kez baba olmak istediğini ve bu sebepten Sarıkaya’ya yıldırım nikahı kıyacağını iddia etmişti.

Defne Samyeli Hakkında Konuşmadı

Cem Yılmaz’ın kendisine ihanet ettiği haberlerini doğrulayan Defne Samyeli, çiçeği burnunda çiftin ilişkilerinin öğrenilmesi ile ilgili olarak  ” Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün” demişti. Eski sevgilisinin bu açıklamalarına karşılık olarak Yılmaz “”Hiç bir şey söylemeyeceğim. Hiç gönderme yapmadım” açıklamasında bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler