Ana SayfaDedikoduGamze Özçelik Yalan Haberler Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Gamze Özçelik Yalan Haberler Hakkında Konuştu!

Gamze Özçelik’i ekranlarda son olarak TRT1’de yayımlanan Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde görmüştük. Ünlü oyuncu son yıllarda Türkiye’nin Afrika ülkelerine yaptığı yardım organizasyonlarında aktif olarak görev yapan Gamze Özçelik aktivist ayrıca kimliği ile de öne çıkıyor. Özçelik, sosyal medya hesapları üzerinden yardım organizasyonlar ile ilgili sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Ünlü oyuncu Özçelik’in tesettüre girmesinin yakın çevresinde sürpriz karşılanmadığı ve bu değişimin zaten beklendiği konuşulanlar arasına girmişti. Gamze Özçelik, Göztepe’deki evini 400 bin liraya satıp Afrika’da su kuyuları açtırdığı iddiasına sosyal medyada yanıt verdi. Yalan haberler hakkında konuşan Gamze Özçelik, takipçilerinden bir hayli tepki aldı.

Gamze Özçelik Kimdir?

Gamze Özçelik Tesettüre Girdi!

Gamze Özçelik: Çıkan Haberler Doğru Değildir!

Haberin doğru olmadığını söyleyen Özçelik, yardım çalışmalarını Umuda Koşanlar Derneği ile yürüttüğünü belirtti: “Servetini su kuyularına harcadı, Afrikalı çocuklar için evini sattı gibi haberler karşısında açıklama yapma gereği duydum. Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana bağışçılarımızın desteğiyle güzel işler başarmaya çalışmaktadır. Çıkan haberler doğru değildir.”

Gamze Özçelik Yalan Haberler Hakkında Konuştu!

Gamze Özçelik’i ekranlarda son olarak TRT1’de yayımlanan Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde görmüştük. Ünlü oyuncu son yıllarda Türkiye’nin Afrika ülkelerine yaptığı yardım organizasyonlarında aktif olarak görev yapan Gamze Özçelik aktivist ayrıca kimliği ile de öne çıkıyor. Özçelik, sosyal medya hesapları üzerinden yardım organizasyonlar ile ilgili sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Ünlü oyuncu Özçelik’in tesettüre girmesinin yakın çevresinde sürpriz karşılanmadığı ve bu değişimin zaten beklendiği konuşulanlar arasına girmişti. Gamze Özçelik, Göztepe’deki evini 400 bin liraya satıp Afrika’da su kuyuları açtırdığı iddiasına sosyal medyada yanıt verdi. Haberin doğru olmadığını söyleyen Özçelik, yardım çalışmalarını Umuda Koşanlar Derneği ile yürüttüğünü belirtti: “Servetini su kuyularına harcadı, Afrikalı çocuklar için evini sattı gibi haberler karşısında açıklama yapma gereği duydum. Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana bağışçılarımızın desteğiyle güzel işler başarmaya çalışmaktadır. Çıkan haberler doğru değildir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler