Ana SayfaDedikoduSevda Demirel Nişanlanıyor!

İlgili Postlar

Sevda Demirel Nişanlanıyor!

Son dönemlerde Doruk Doğrusözle yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Sevda Demirel geçtiğimiz haftalarda yüzük alışverişinde görüntülenmişti. Evlenmek istediklerini röportajlarında da dile getiren Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz çifti ciddiyette ilk adımı attı. Sevda Demirel nişanlanıyor!

Aşkını Saklamadı

Geçtiğimiz ay Doruk Doğrusöz’le birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen Sevda Demirel ilişki sorusu karşısında yalana kaçmamış ve “Ne görüyorsanız o” şeklinde yanıt vermişti. Birkaç gün sonrasında objektiflere yakalanan Demirel vvlilik sorusu sorulunca“Neden olmasın” yanıtını vererek evlilik sinyalleri vermiş ve Demirel sözlerine “Türk halkının ne gördüğü umurumda değil. Bugüne kadar Türk halkı birçok şeyi tolere etti. Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

Sevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

Nişan Alışverişi Yaptılar

İlişkisi hakkında konuşan Doruk Doğrusöz “O benim Şems’im, ben de onun Mevlana’sıyım. Aşk dediğin şey seksten ibaret değildir. Öyle olsa genelevler tapınak olurdu” açıklamasını kabul ederek evlilik arifesinde oldukları yönündeki haberleri de doğrulamıştı. Bunun üzerine Nişantaşı’nda yüzük bakarken görüntülenen çift ” “Evlilik kararı aldığımız doğrudur. Ailelerimiz tanışacak. Davullu zurnalı bir düğün olacak. Davul zurna hayalimde olan bir şeydi.” açıklamasını yapmıştı.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Sevda Demirel Nişanlanıyor!

Bir süredir birlikte olan Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz çifti dün yine Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Son iki aydır defalarca evleneceklerini dile getiren çift muhabirlerin evlilik sorusuna “14 Şubat’ta nişanlanacaklarını söyleyerek, “Çok heyecanlıyız. Özel bir günde, ilk adımı atmaya karar verdik” açıklamasını yaptı.

Sevda Demirel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler