Ana SayfaÜnlülerSoner Sarıkabadayı’dan Olay Mesaj

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı’dan Olay Mesaj

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Soner Sarıkabadayı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her sene yayınladığı birbirinden hit parçalarla müzik listelerinde başarı yakalayan Soner Sarıkabadayı’dan olay mesaj geldi! İşte ünlü şarkıcının o mesajı;

Pop Müziğin En Popüler İsimlerinden

Son birkaç yıldır çıkardığı parçalarla dillerden düşmeyen Soner Sarıkabadayı sahne enerjisiyle de sevilen isimler arasında yer alıyor. Canlı performanslarında kendisini dinlemeye gelenlere müzik ve eğlence dolu anlar sunan ünlü şarkıcı başarısıyla gündemden düşmüyor.

Soner Sarıkabadayı Kolombiyalı Sevgilisiyle Mutluluk Pozları Verdi

“Tarifi Zor” Hem Aşk, Hem Başarı

2018 senesinin Kasım ayında “Tarifi Zor” adını verdiği yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunan ünlü şarkıcı bu parçayla büyük bir çıkış yakalamıştı. Sadece kışın değil, yaz aylarınında en çok sevilen şarkısı olan “Tarifi Zor” aynı zamanda Soner Sarıkabadayı gelecekteki hayat arkadaşıyla da tanıştırdı. Şarkının klibi için “2015 Miss Colombia güzeli Madelein Lopez Camelo” ile birlikte kamera karşısına geçen Soner Sarıkabadayı gönlünü Colombia güzeline kaptırdı. Bir süredir mutlu ilişkilerine devam eden çiftin geçtiğimiz gün evlenme kararı aldığı haberi Sarıkabadayı’nın sevenlerini mutlu etti.

Soner Sarıkabadayı’dan Olay Mesaj

Yaptığı parçalarla son dönemlerin en iyi çıkışlarını yakalayan Soner Sarıkabadayı yeni nesil pop konusunda oldukça iddialı bir çıkış yaptı. “Ölümüne” adını taşıyan yeni teklisini dijital platformlardan dinleyicisiyle buluşturan ünlü şarkıcı şarkısının kapak fotoğrafı için Selim Akar objektifinin karşısına geçti. Yeni tarzıyla oldukça beğenilen ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından “‘Birileri demiş ki pop müzik öldü, şimdi onlara söyleyin Kral geri döndü.’ mesajını paylaştı.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Soner Sarıkabadayı’dan Olay Mesaj
Soner Sarıkabadayı’dan Olay Mesaj

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler