Ana SayfaDedikoduİrem Derici Temposu Hakkında Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

İrem Derici Temposu Hakkında Açıklama Yaptı!

Son dönemlerde yeni albümüyle adından sıklıkla söz ettiren Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde yakın dostu İrem Derici’yle bir araya gelmişti. Yeni albümüyle ilgili heyecanını dile getiren Sinan Akçıl hakkında İrem Derici “Sinan sevgilisinden ayrılınca seviniyorum!” açıklamasını yapmıştı ve magazin dünyasının gündemine oturmuştu şimdilerde ise  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hasta olduğunu açıkladı. Derici son zamanlardaki yoğun temposunun buna neden olduğunu takipçileriyle paylaştı.

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici: 10 Gündür At Gibi Koşturuyorum!

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çeken İrem Derici, bu defa sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. İrem Derici, “Günaydın. 10 gündür at gibi koşturmaktan boğazım şeftali gibi uyandım. Aaa kaptık şifayı, baba yutkunamıyordu diye… Bugünkü planım malak gibi yataktan ibaret o yüzden anni! Yarın benim manyaklarla klip çekimi, cumartesi Kıbrıs konseri, pazar düğün derken… Story’lerde buluşuruz”

İrem Derici: 10 Gündür At Gibi Koşturuyorum!
İrem Derici: 10 Gündür At Gibi Koşturuyorum!

İrem Derici Temposu Hakkında Açıklama Yaptı!

Son dönemlerde yeni albümüyle adından sıklıkla söz ettiren Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde yakın dostu İrem Derici’yle bir araya gelmişti. Yeni albümüyle ilgili heyecanını dile getiren Sinan Akçıl hakkında İrem Derici “Sinan sevgilisinden ayrılınca seviniyorum!” açıklamasını yapmıştı ve magazin dünyasının gündemine oturmuştu şimdilerde ise  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hasta olduğunu açıkladı. Derici son zamanlardaki yoğun temposunun buna neden olduğunu takipçileriyle paylaştı. İrem Derici, “Günaydın. 10 gündür at gibi koşturmaktan boğazım şeftali gibi uyandım. Aaa kaptık şifayı, baba yutkunamıyordu diye… Bugünkü planım malak gibi yataktan ibaret o yüzden anni! Yarın benim manyaklarla klip çekimi, cumartesi Kıbrıs konseri, pazar düğün derken… Story’lerde buluşuruz”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler