Ana SayfaDedikoduBelçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Belçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!

Oyuncu Belçim Bilgin, uzun aradan sonra tekrar objektiflere yansıdı. Bilgin Nişantaşı’nda aracı ile seyir halindeyken görüntülendi. Oyuncu Belçim Bilgin, Elçin Sangu’nun yaptığı “zengin ve pahalı ameleleriz biz” açıklamasında işi hakkında konuştu.

Belçim Bilgin: Amele değilim, işimi aşkla yapıyorum!

Oyuncu Belçim Bilgin, uzun aradan sonra tekrar objektiflere yansıdı. Bilgin Nişantaşı’nda aracı ile seyir halindeyken görüntülendi. Oyuncu Belçim Bilgin, Elçin Sangu’nun yaptığı “zengin ve pahalı ameleleriz biz” açıklaması hakkında konuştu.  Oyuncu, “Yıllardır dizi yaptığı için onun yorgunluğuyla öyle düşünüyor olabilir. Ben ince eleyip sık dokuduğum için, her senaryoyu kabul etmiyorum. Beğendiğim işi de aşkla yapıyorum” açıklamasını yaptı.

Belçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!
Belçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!

Belçim Bilgin Kimdir?

Belçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!

Belçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!
Belçim Bilgin İşi Hakkında Konuştu!

Elçin Sangu Kimdir?

Belçim Bilgin, gazetecilerle sohbet etti, projelerinden bahsetti. Yakında bir gözlük koleksiyonu çıkaracağını söyleyen Bilgin “İşimi aşkla yapmaya çalışıyorum” dedi. Ekranların sevilen oyuncusu Belçim Bilgin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Bilgin, Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi ile ilgili konuştu ve “Çok güzel bir film. Ben de çok beğendim” dedi. Filmin kadrosuna katılan Nesrin Cavadzade ile ilgili de yorumda bulunan oyuncu “Nesrin Hanım’ın oyunculuğunu çok beğendim, bayıldım. Hatta hepsini çok beğendim” dedi. Sohbet esnasında gözlüklerini muhabirlere gösteren Bilgin, “Yakında bir gözlük koleksiyonu çıkartacağım. Her şey hazır. Bahar gibi piyasada olacak. Bir gözlük markasına danışmanlık verdim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler