Ana SayfaÜnlülerUğur Pektaş Survivor’dan Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Uğur Pektaş Survivor’dan Ayrıldı Mı?

Bu yıl Survivor’da Uğur Pektaş‘ın eleme konseyinde belli oldu. Survivor 2005 sezonuyla yıldızı parlayan Uğur Pektaş’ın 2020 sezonu macerası beklenmedik bir şekilde sonlandı. Acun Ilıcalı, iddialı yarışmacının durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Peki, Uğur Pektaş’a ne oldu, Survivor’dan Ayrıldı Mı?

Sakatlığı Sebebiyle Yarışmaya Veda Etti!

Survivor 2020’de ilk hafta eleme konseyi büyük sürprizlere sahne oldu. Yıllar önce yayınlanan Survivor’ın ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşan Uğur Pektaş, diz sakatlığı sebebiyle henüz ilk haftadan yarışmaya veda etti. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’nin ilk eleme konseyi, yaşanan gelişmelerle izleyicileri hayli şaşırttı. Survivor’ın bu sezonki en önemli şampiyonluk adaylarından, ünlü oyuncu Uğur Pektaş diz sakatlığı sebebiyle yarışmaya ilk haftadan veda etti.

‪Uğur Pektaş kimdir

Uğur Pektaş Survivor’dan Ayrıldı Mı?

Uğur Pektaş, yıllar önce yayınlanan ilk Survivor yarışmasının şampiyonluğuna ulaştı. Pektaş, bu sezon da yarışmaya iddialı bir giriş yaptı ancak diz sakatlığı yüzünden yarışmaya devam edemedi. Uğur Pektaş ile birlikte veda eden toplam sayı 3’e çıktı. Ünlü oyuncu Uğur Pektaş’la birlikte eski milli basketbolcu Şaziye İvegin de diz sakatlığı sebebiyle yarışmaya veda etti. Eleme potasına çıkarak elenen isimde Makbule Karabudak oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler