Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya Samimiyetsiz Göndermesi!

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’ya Samimiyetsiz Göndermesi!

Geçtiğimiz gün düzenlenen “Ağır Romantik” filminin galasında Onur Tuna hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Bir süredir adı aşk dedikodularına karıştığı Tuvana Türkay’dan tepki alan Tuna durumu şaşkınlık içinde karşıladı. Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’ya samimiyetsiz göndermesi gündeme damgasını vurdu!

Son Dönemlerin En Dikkat Çeken Oyuncusu

“Yasak Elma” dizisindeki “Alihan” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Onur Tuna canlandırdığı romantik karakterle izleyicisinin gönlünü kazanmıştı. Diziden ayrıldıktan sonra “Mucize Doktor” dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan başarılı oyuncu dizide sergilediği performansla bir kez daha övgü topladı. Son dönemlerin en başarılı ve yakışıklı oyuncusu olarak anılan Onur Tuna “Ağır Romantik” filmindeki rolüyle de pek çok kadının gönlünü çaldı.

Onur Tuna Yorumuyla Sosyal Medyayı Salladı!

Onur Tuna ve Tuvana Türkay Aşk Mı Yaşıyor?

Özel hayatını gözlerden uzak tutsa da sosyal medyada yaptığı yorumlarla dikkat çeken Onur Tuna‘nın bir süredir Tuvana Türkay’la aşk yaşadığı iddia ediliyor. Henüz ilişki iddialarını onaylayan bir açıklama yapmayan ikili geçtiğimiz sene bir fotoğrafla çok konuşulmuştu. Tuvana Türkay’ın paylaşımlarına yorum yapan Tuna Türkay’ın fotoğrafına “Ne desem” yorumu yapınca Türkayı’ın “Not al, hepsini bana söylersin” yanıtını vermesi ilişki iddialarını iyice güçlendirmişti.

Onur Tuna Kimdir?

Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’ya Samimiyetsiz Göndermesi!

Bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Senaryo gereği Tuvana Türkay‘a evlenme teklifi yapmasıyla gündeme gelen Tuna “Ağır Romantik” filminin galasında sürpriz bir göndermeyle karşılaştı. Galada Onur Tuna’nın “Eğlenerek bu işi yaptık birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz” yorumuna karşılık olarak “Çekerken çok eğlendik umarım izleyenlerde bunu hissederler klişesine girmeyeceğim. Hiç kimse çektiği filmle alakalı ben çok kötü bir film çektik izlemeyin demez.” yorumunu yapan Türkay’ın sözleri karşısında Onur Tuna’nın bozulduğu gözlerden kaçmadı. Türkay’ın Tuna’nın sözlerine bu çıkışı ikili arasında bir gerginlik yaşandığını düşündürdü…

Tuvana Türkay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler