Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın Eşi Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Kime Özendi

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın Eşi Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Kime Özendi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eski eşi iş adamı Okan Kurt, hayranı olduğu ünlü bir futbolcuya özenerek giyim tarzını değiştirdi. Okan Kurt’un giyim tarzındaki değişikliği takipçileri için paylaştı ve bu fotoğraf sosyal medya’da gündem oluşturdu. Okan Kurt’un özendiği ünlü fulbolcu kim? Detaylar Haberimizde..

Okan Kurt’a 9 Bin Günlük Hapis Cezası!

Demet Akalın’ın Eşi Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Kime Özendi?

Ünlü popçu Demet Akalım’ın geçtiğimiz yıl evliliğini bitirdiği fakat kısa süre sonra kaldıkları yerden ilişkisine devam ettiği iş adamı Okan Kurt, yetenekli yıldız futbolcu Neymar’a giyim tarzında özendi. Genç fulbolcu Neymar giydiği spor eşofman takımının tıpatıp aynısı giyerek yıldız fulbolcuya özendiğini belli etti. Ünlü işadamı Okan Kurt’un fulbolcu Neymar’ı paylaştığı resim ise sosyal medyada olay oldu.

.Okan Kurt kimdir?

Okan Kurt: “Adam Gibi Adam! Neymar”

Futbolcu Neymar’a karşı olan hayranlığını paylaştığı resimle izah eden iş adamı Okan Kurt, üstüne giydiği renkli eşofman takımıyla olan fotoğrafa; “Adam gibi adam! Neymar.” notunuda mesaj olarak yayınlamaktan çekinmedi. İşadamı Okan Kurt’un bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler