Ana SayfaDizilerNetflix'in Yeni Dizisi Space Force'un İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Netflix’in Yeni Dizisi Space Force’un İlk Fragmanı Yayınlandı!

Space Force dizisinin yapımcılığını The Office’ın yaratıcıları olan Steve Carell ve Greg Daniels üstleniyor. Başrollerinde John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz gibi usta oyuncuların yanı sıra Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow ve Don Lake gibi isimler de yer alıyor. Netflix’in yeni dizisi Space Force’un ilk fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen yeni komedi dizisi Space Force 29 mayıs cuma günü yayınlanacak.

Netflix’in Yeni Dizisi Space Force’nin Tanıtım Videosu Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix’in Yeni Dizisi Space Force’un İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlk sezonu 10 bölüm olarak çekilen Space Force dizisi, her pazartesi ve perşembe günleri izleyicisiyle buluşacak. Büyük bir heyecanla beklenen komedi dizisi tüm dünyayla birlikte aynı anda Türkiye’de de yayınlanacak.

İşte Space Force dizisinin ilk resmi fragmanı….

SPACE FORCE DİZİSİNİN KONUSU!

Başarılı pilot General Mark. R. Nair’in ‘Steve Carrel’ en büyük hayali Hava Kuvvetlerinde söz sahibi olmaktır. ABD Silahlı Kuvvetlerinin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan Mark burada kendisini aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş gibi hisseder. Şüpheci bir karakteri olan Mark, kendini mesleğine o kadar adamıştır ki ailesiyle vedalaşarak, Colorado’ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul etmiştir. Beyaz Saray’dan gelen beklenmeyen bir emir ise her şeyin seyrini değiştirir. Mark ve birbirinden renkli bilim insanları yeniden aya giderek orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçer.

STEVE CARELL PROJEYİ ANLATTI!

Steve Carell, Sapece Force’nin aslında alışılmışın dışında ortaya çıktığını, Netflix’in toplantıda herkesi kahkaya boğun Uzay Üssü’nü irdeleyen bir komedi işi yapma fikri olduğunu ve bu fikri kendisine menajerinin ilettiğini, kendisinin de işi Greg’e ilettiğini ve projenin herkesi aynı heyecanla uyandırdığını anlattı. İlk başka dizinin adı haricinde ortada bir şey olmadığını, Netflix’in kendisine bu projede yer almak isteyip istemediğini sorduğunda, projenin kulağa hoş geldiğini ve sonrasında Grey’le hemen çalışmalara başladıklarını anlattı.

Büyük ses getirecek Netflix’in yeni komedi dizisi Space Force ilk sezon bölümleriyle 29 mayıs cuma günü izleyicisiyle buluşacak.

Netflix Türkiye’de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler