Ana SayfaDizilerSurvivor'da Ünlüler ve Gönüllüler Takımının Kampları Birleşti

İlgili Postlar

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler Takımının Kampları Birleşti

Son haftalarda Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olmayı başaran Survivor’da Mert’in elenmesi herkes de bir şok etkisi yaratsa da adada yarışmacıların alışması gereken yeni bir düzen var. Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler takımının kampları birleşti. Birleşme sonrasında Yunus Emre’nin tepkileri şaşırttı. Adada neler oldu? Detaylar haberimizde;

Ünlüler Adasında Toplanıldı

Survivor’un kalan kısmında artık Ünlüler ve Gönüllüler takımının yarışmacıları, aynı yerde hayatlarını sürdürecekler. Ünlüler takımının kaldığı kamp alanının daha geniş olması nedeniyle Gönüllüler takımının bu alana taşınmasına karar verildi. Gönüllüler yarışmacıları Survivor’ın ilk gününden bu yana kaldıkları yere son kez bakıp, eşyalarını da toplayarak Ünlüler takımının yanına adasına gitti ve Ünlüler yarışmacıları Gönüllüleri sıcak bir şekilde karşıladı.

Survivor 14. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Aldı? Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

Önce Tepki Gösterdi Sonra Bağrına Bastı

Yarışmaya sonradan dahil olan Yunus Emre, geçtiğimiz aylarda iki takımın güçlerinin eşit olabilmesi için Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçmişti. Yunus Emre’nin sınırları çizip tepki gösterdiği Gönüllüler takımını sonradan sarılarak karşılaması da dikkat çekti. Yunus Emre’nin bu tutumu bir kez daha anlam verilemez davranışları arasında yer aldı.

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler Takımının Kampları Birleşti

Adada başlayan bu yeni dönem iki takım içinde oldukça zorlu geçecek gibi duruyor. Ünlüler takımı Gönüllüler takımını gayet sıcak bir şekilde karşılarken odunlarla sınırlar oluşturan Yunus Emre Sercan‘a bu bölgelere herkesi sokmayacağını söyledi. Ağaç dallarıyla Mert’in elenmeden önce yaptığı barakanın etrafını kapatan Yunus Emre “Buraya geçiş vizeli. Efendi olurlarsa vize veririz. Mert abinin bize bıraktığı mirasta oturmalarını istemiyorum. Öyle bir şey yaparlarsa çileden çıkarım. Orası Sercan abi ve bana geldi. Deniz manzaralı en güzel yeri de kendimize ayırdık. Hassas olmazlarsa hassaslaştıracağım. Kötü kokular geliyor burnuma” demesi izleyiciden tepki çekti.

Sercan Yıldırım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler