Ana SayfaKimdirSercan Yıldırım Kimdir?

İlgili Postlar

Sercan Yıldırım Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısının yarışmacısı ünlü futbolcu Sercan Yıldırım kimdir? Sercan Yıldırım kaç yaşında? Sercan Yıldırım hangi takımda oynuyor? Sercan Yıldırım aslen nereli? Sercan Yıldırım hangi burç? Sercan Yıldırım hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sercan Yıldırım Kaç Yaşında? Sercan Yıldırım Aslen Nereli? Sercan Yıldırım Hangi Burç?

Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 senesinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan ünlü futbolcu Sercan Yıldırım Koç burcudur.

Sercan Yıldırım Kimdir?

Sercan Yıldırım eğitim hayatını Bursa’da tamamlamış ve futbola da Bursa’da başlamıştır. Küçük yaşlardan beri futbol oynayan Sercan Yıldırım  Futbol hayatına Bursaspor altyapısına seçilerek başladı. 2006 senesinde “Türkiye 16 Yaş Altı Milli Takım” ile Portekiz’de bir turnuvaya katılan Sercan Yıldırım, turnuvanın ilk iki maçında Avusturya ve Macaristan’a toplam beş gol atarak “En Değerli Oyuncu” unvanını almıştır.

2007-2008 sezonunda Bursaspor formasını A takım seviyesinde giyen Sercan Yıldırım yeteneğini kısa sürede kanıtlayarak takımlar tarafından istenen bir oyuncu haline geldi. 2008 – 2009 sezonunda ise Bursaspor’un 9 numaralı formasını 18 yaşında giymeyi başaran Sercan Yıldırım Sezon içinde ilk kez Türkiye A milli takımından davet alarak büyük bir çıkış yakaladı.

2010 sayısında Türk futbolunun umut vadeden oyuncusu olarak anılan Sercan Yıldırım, 2010 – 2011 “UEFA Şampiyonlar Ligi” grup aşamasındaki “Rangers “maçında gol atarak Bursaspor tarihinin ilk golünü atmayı başardı ve forması “Bursaspor Müzesi”ne kaldırıldı.  “UEFA Avrupa Ligi play-off” karşılaşmasından sonra süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklanan Sercan Yıldırım 2011 – 2012 sezonunun yaz transfer döneminde Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer oldu ve ardından  2012-2013 sezonunun devre arasında Sivasspor’a kiralandı. Uzun bir süre takımlar arasında oradan oraya geçiş yapan Sercan Yıldırım’ın 6 Ağustos 2014, tarihinde “Süper Lig”e yeni yükselen “Balıkesirspor”a kiralandığı duyuruldu. Sezon sonunda 31 maça çıkarak 8 gol 10 asist yapan Sercan Yıldırım, yeniden Galatasaray’a geri katıldı.

Sercan Yıldırım bu sene “Survivor” yarışmasıyla TV 8 ekranlarında izleyenlerle buluşacaktır.

Sercan Yıldırım Tv Şovları

  • 2020 – Suvivor

Sercan Yıldırım Forma Giydiği Takımlar

  • Galatasaray
  • Balıkesirspor
  • Sivasspor
  • Şanlıurfaspor
  • Bursaspor

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler