Ana SayfaKimdirAlmila Bağrıaçık Kimdir?

İlgili Postlar

Almila Bağrıaçık Kimdir?

Türk oyuncu olan Almila Bağrıaçık Kimdir? Almila Bağrıaçık kaç yaşında ? Almila Bağrıaçık aldığı roller nelerdir? Almila Bağrıaçık aslen nereli? Almila Bağrıaçık hangi burç? Almila Bağrıaçık hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

16 Ocak Doğumlu Ünlüler

Almila Bağrıaçık Kaç Yaşında? Almila Bağrıaçık Aslen Nereli? Almila Bağrıaçık Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Almila Bağrıaçık, 16 Ocak 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur.

Ocak Burcu Ünlüler

Almila Bağrıaçık Kimdir?

Başarılı oyuncu Almila Bağrıaçık, 16 Ocak 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur. Babası Almanya’da çalıştığı için Almanya’da büyüdü. Dramatik Sanatlar Akademisi “Emst Busch Berlin” dil eğitimi aldı. Bekra Üniversitesinde Oyunculuk Eğitimi aldı. Mike Bernadin – Meissner Tekniği, Harika Uygur Workshop Tankstelle Berlin, oyunculuk koçluk eğitimlerini almıştır. Genç ve güzel oyuncumuz Almanca, İngilizce – Türkçe, İspanyolca ve Fransızca dillerini bilmektedir. Genç oyuncu piyano çalma yeteneğine sahiptir. Televizyon ekranlarında ilk defa ayrılık filmi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu hem performansı hem de güzelliğiyle ilgi çekmeyi başarmıştır. Oyunculuk faaliyetlerine ek olarak Almila Bağrıaçık yönetmenlik okudu ve sadece beş kısa film çevirdi.

Almila Bağrıaçık’ın Oynadığı Dizi Ve Filmler

Hayat Şarkısı

Ayrılık

Zeytin Zamanı

300 Kelime Almanca

Hördur

Tatort

Alarm für Cobra 11

Hüzün

Bir İhtar Şiiri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler