Ana SayfaDizilerOzan Güven Babil Dizi Setinin Ne Zaman Başlayacağını Açıkladı!

İlgili Postlar

Ozan Güven Babil Dizi Setinin Ne Zaman Başlayacağını Açıkladı!

Star Tv ekranlarında cuma günleri yayınlanan Babil dizisi, gerek konusu gerekse usta oyuncu kadrosuyla izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Virüs salgını nedeniyle dizinin 11. yeni bölümü çekilemedi. Kış sezonu da bitince Babil dizisi otomatik olarak sezon finali yapmış oldu. Dizide Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven, sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda Babil dizisinin izleyenlerine müjdeli haber verdi. Ozan Güven Babil dizi setinin ne zaman başlayacağını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde….

Cuma Dizileri 2020

Ozan Güven Babil Dizi Setinin Başlayacağı Tarihi Açıkladı!

Ozan Güven, Babil dizisiyle ilgili merakla beklenen durumu açıkladı. Dizide Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven, Babil dizisinin ikinci sezonu için setin Ağustos ayında bir araya geleceğinin müjdesini verdi. Ozan Güven, paylaşımında dizi ekibindeki arkadaşlarına da selam yollamayı ihmal etmedi.

İşte Ozan Güven’in O paylaşımı…

“Sosyal mesafesiz günlerden. 19 Mayıs’ta bayramımı,mübarek Kadir gecesini,doğum günümü kutlayan,selam eden herkese teşekkür ederim. Tüm Babil ekip arkadaşlarıma da selamlar olsun,Ağustos’ta görüşmek üzere… ”

 

Ozan Güven Babil Dizi Setinin Başlayacağı Tarihi Açıkladı
BABİL 10. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İrfan, Eda’dan ayrıldıktan sonra şirketi de üzerine alıp polise teslim olmaya karar verir. Eda, boşanma haberiyle deliye döner. İrfan, onun ne olursa olsun Deniz’in ameliyat parasını bulmasını istediğini, kendisininde olmayan bir şirket kurup saadet zinciri oluşturup insanları dolandırdığını anlatır. Eda, boşanmayı kabul etmez.

Süleyman, Kutret’in İlay’ın ofisine bomba koyduğunu, o işi yapan adamı da Hakan’ın ortadan kaldırdığını öğrenir ve karısından boşanmak istediğini ona söyler. Kutret, her şeyini kaybedecek olan Süleyman’ın kendisinden boşanmaya cesaret edemeyeceğini düşünür. Süleyman, her gün İlay’ın kapısına gidip af diler. Ama İlay, ondan ayrıldığını söyleyip onu içeri almaz. Süleyman’ın, aldığı güller ve pahalı hediyelerde işe yaramaz.

Süleyman, İrfan’ı çağırıp ona verdiği adrese gidip bir not iletmesini hemde o insanlarla iş bağlayıp para kazanmasını ister. İrfan, müşterilerini kendisi seçtiğini söylese de Süleyman, emri vaki yapar. Süleyman’ın verdiği adres kumarhane çıkar. Bir sözleşme yapıp parasını alan İrfan, tam oradan çıkacakken silahlar patlar.

Ayşe, Hakan’ın evine gider. Amiri gelip Kudret’e sorular sorarken Ayşe, evde araştırma yapar. Bulduğu düğün davetinin sevkıyat tarihi olduğu ortaya çıkür. Kumarhanede olay çıktığını öğrenen Ayşe’de oraya gider. Ayşe, yerde Babil’in evrakını görür. Amiri ondan Babil’i de araştırmasını ister. Egemen, İrfan’ı işinden eden Burak’a bir tuzak kurup onun şikayetini geri aldırır.

İrfan’ın, profesörlüğüne geri dönmesinde bir engel kalmaz. Ama öyle bir pisliğin içine bulaşmıştır ki ne yapacağını bilemez. İrfan, Sapanca’daki iş görüşmesine İlay’ın da geldiğini son anda öğrenir. İkili aynı arabada yolculuk yapıp otele yerleşir. Toplantıdan sonra içkiyi fazla kaçıran İlay, her şeyi kırıp döker ve eli yaralanır.

İrfan, ona yardım etmek için odasına gider. Süleyman’da İlay’ın kaldığı oteli bulup oraya gelir. Süleyman’ın sesini duyan İlay ile İrfan, donup kalır.

Babil Dizisinin Yeni Bölüm Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Kesinleşti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler