Ana SayfaDizilerSurvivor 14. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Aldı? Haftanın Elenen İsmi Kim...

İlgili Postlar

Survivor 14. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Aldı? Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesi dün akşam yayınlanan programıyla 14. haftayı da geride bıraktı. Televizyonların en sevilen yarışma programında takımlar iletişim oyunu ile karşı karşıya geldi. Sonrasında kazanan takım ödülü kazanırken, kaybeden takım ise eleme için konseyin yolunu tuttu. Survivor 14. hafta iletişim ödülünü hangi takım aldı? Haftanın elenen ismi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 14. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Aldı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde artık büyük finale sayılı haftalar kaldı. Yarışmanın pazartesi yayınlanan bölümünde haftanın villa ödülünü Gönüllüler takımı kazandı ve takım zaferinin tadını çıkardı. Survivor 2020’nin dün akşamki yayınlanan son bölümünde her iki takımda iletişim ödülünü alabilmek için büyük mücadele verdi. İletişim oyunları sonları 6 yarışmacının eleme potasına çıktığı Survivor’da sevilen bir yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı.

iLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlığını alan Gönüllüler takımı, ikinci dokunulmazlığı Ünlüler takımına kaptırmıştı. Yarışmanın dün akşam ki yayınlanan son bölümünde Gönüllüler takımı 10’a 4’lük skorla iletişim oyununu almayı başardı. İletişim ödülü alan Gönüllüler, yakınlarıyla iletişim kurmanın mutluluğunu yaşadı.

Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

Survivor 2020’nin 14. hafta ilk eleme adayları Ünlüler takımından Aycan ile Mert olmuştu. Haftanın üçüncü eleme adayı ise Yasin olmuştu. Eleme gecesinde ise Ünlüler takımından Elif, Gönüllüler takımından Barış eleme adayı oldu. Ünlüler takımından Elif ise Sercan’ı aday gösterdi. Gönüllüler takımında ise Barış Cemal Can’ı eleme adayı olarak gösterdi. Ünlüler takımından da Elif, Sercan’ı eleme adayı olarak gösterdi.

Böylelikle haftanın eleme adayları, Mert, Aycan, Sercan, Yasin ve Cemal Can oldu. Acun Ilıcalı, SMS sonuçlarını açıkladıktan sonra elenen ismi olarak Mert’in ismini verdi. Mert Survivor 2020’nin 14. haftada elenen yarışmacısı oldu. Mert, ismini duyduktan sonra; “Benim için erken bir veda oldu. Eğer burada 3 ay boyunca bir hatam olduysa kırdığım arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim hepsinin hakkında hayırlısı olsun” dedi.

Evrim ise Mert‘in isminin açıklanmasından sonra şok oldu. Yarışmacı ‘Ne, nasıl olur’ diyerek çığlıklar attı.

Survivor 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler