Ana SayfaDizilerSurvivor 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 3. Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinin son bölümünde takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10’a 4’lük skorla Gönüllüler takımı almıştı. Acun Ilıcalı, eleme konseyi öncesinde takımlara adaların birleşme tarihini açıkladı. Survivor 14. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı. Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı?

Survivor’ın dün akşamki bölümünde dokunulmazlığı Gönüllüler takımına kaptıran Ünlüler takımı, yarışmaya hayli hırslı başladı. 5 yarışmacı kalan Ünlüler takımı parkurlarda ilk sayıları üst üste aldı. Skor 9-3 Ünlüler takımı önde giderken son oyun oynandı. Takımın galibiyeti Mert’in son atışına kalmıştı. Mert son atışıyla skoru 10’a 3 yaparak haftanın ikinci dokunulmazlığını takımına kazandırmış oldu. Survivor 14. hafta ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı aldı.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımına kaptıran Gönüllüler takımı, takımlarından bir yarışmacının ismini eleme adayı olarak yazmak üzere konseyin yolunu tuttu. Oylar verildikten sonra Acun Ilıcalı, zarfları açtı ve en çok ismi yazılan yarışmacı Yasin oldu. Yasin haftanın 3. eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı, sözü en çok ismi yazılan Yasin’e verdi.

Yasin, daha önceden adada yaşanan olaylardan sonra arkadaşlarına kendi ismini yazmalarını söylediğini ve taktiri Türk halkına bıraktığını ama şimdi öyle bir durum olmadan arkadaşlarının kendi ismini yazmalarına hayli bozulduğunu dile getirdi.

ACUN ILICALI ADALARIN BİRLEŞME TARİHİNİ AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı, iki takımdan birinde üç yarışmacı kaldığında adaların birleşeceğini, tarih olarak ise de Ramazan bayramına denk geldiğini açıkladı. Mert, adalar birleştiğinde nasıl yarışacaklarını sordu. Ilıcalı, adaların birleşeceğini ama son beş yarışmacı kalana kadar her yarışmacı kendi takımını temsil edeceğini söyledi.

Ayrıca Acun Ilıcalı, yarışmada 5 yarışmacı kaldıktan sonra yarışmacılar bireysel olarak yarışacağını ve akabinde büyük finalin olacağını söyledi. Survivor 2020’nin büyük finalinin olmasına artık haftalar kaldı. En çok merak edilen ise bu senenin şampiyonu kim olacak?

urvivor 14. Hafta İlk Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? Eleme Potasına Düşen İki İsim Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler