Ana SayfaDizilerSurvivor 14. Hafta İlk Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? Eleme Potasına Düşen İki...

İlgili Postlar

Survivor 14. Hafta İlk Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? Eleme Potasına Düşen İki İsim Belli Oldu!

Survivor 2020, Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde 13 haftayı geride bıraktı. Sevilen yarışma programının dün akşam yayınlanan bölümünde 14. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya geçen mücadelede Ersin’in yokluğu arandı. Survivor 14. hafta ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme potasına düşün iki isim belli oldu. Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 14. Hafta İlk Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Ünlüler takımında Ersin’in sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmasından sonra Ünlüler takımında 5 yarışmacı kaldı. Gönüllüler takımı ise 7 yarışmacıyla oyunlara devam etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Takımda ciddi bir rolü olan oyuncu Ersin’in olmaması konsantre eksikliğine neden oldu.

İkişer yarışmacıyla oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda her iki takımın yarışmacıları var güçleriyle mücadele etti. Gönüllüler takımı açık ara oyunu önde tamamladı. Haftanın ilk dokunulmazlığını alan Gönüllüler takımı hem dokunulmazlığın sahibi oldu hem de yemek ödülüyle karınlarını doyurma fırsatı yakaladı.

Eleme Potasına Düşen İki İsim Belli Oldu!

Ünlüler takımı Survivor’un 14. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle eleme konseyine gitti. Yarışmacılar bir yarışmacının ismini yazmak durumunda kaldı. Oylama tamamlandıktan sonra Acun Ilıcalı, kutudan çıkan isimleri okudu. Bir Yunus Emre, İki Mert ve iki Aycan ismi çıktı. Dolayısıyla Ünlüler takımından eleme potasına iki yarışmacı düşmüş oldu. Mert ile Aycan, eleme potasına düştüklerini öğrendikten sonra Acun Ilıcalı, her iki yarışmacıya da söz hakkı verdi.

Aycan, önlerindeki mücadelelerde kendisini gösterecek fırsat yakalarsa takımına puan kazandırmak için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Mert ise geçen hafta da isminin konseyde çıkmasına hayli üzülmüştü. Bu haftada kendi ismi çıkınca, oyunlara daha konsantre çıkıp ikinci dokunulmazlığı alarak, Gönüllüler takımından bir yarışmacıyı bu hafta elemek istediklerini söyledi.

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Eğer Gönüllüler takımı dokunulmazlığı Ünlüler takımına kaptırırsa Gönüllüler takımından da iki yarışmacı eleme potasına düşecek. Acun Ilıcalı, eleme adayı olarak bu hafta kadın yarışmacıların da isimlerinin yazılabileceğini açıkladı.

Survivor 75. Bölüm Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bireysel Ödülleri Kimler Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler