Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda'da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının 42 beden ve üstü hanımların yarıştığı moda programı Doya Doya Moda’da bugün final heyecanı yaşandı. 7 yarışmacı haftanın finalinde altın kolyeyi alabilmek için bütün hafta en iyi kombinleriyle jüri karşısına çıktı. Büyük finale çok az bir zaman kalan yarışmada heyecan giderek yükseliyor. Doya Doya Moda’da bu hafta kim elendi? Haftanın birinci kim oldu?

Kemal Doğulu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Doya Doya Moda’da Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda yarışmacı haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. Tüm hafta jürilerden yüksek puan almak için yarışan büyük beden yarışmacılar kolyeyi alabilmek için yarıştılar. Yarışmaya yeni gelen yarışmacı Tuğçe, hayli iddialı söylemlerde bulunmasına rağmen hafta boyunca jüriden yüksek puan alamadı. Mira’nın diğer yarışmacılarla olan tartışması bitmek bilmedi. Su ise 6 haftadır kolye alamıyor. Eğer bugün de alamazsa 7 haftadır kolye alamamış olacak.

Yarışmacılar haftanın son gününde kombinleriyle jürilerin karşısına çıktı. Günün en yüksek puanını Betül alırken onu Sündüz ve Hanzade takip etti. Mira ile Tuğçe ise bu günde yüksek puan alamadı. Son iki haftadır kombinleriyle jürinin beğenisini kazanarak yüksek puan alan Hanzade, haftanın birincisi olarak kolyeyi almaya hak kazandı. İlk kolyesini alan Hanzade, gözyaşlarına hakim olamadı.

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi?

Kemal Doğulu, kolyeyi Hanzade’ye taktıktan sonra haftanın eleme potasına giren iki yarışmacısının isimlerini açıkladı. Eleme potasına Tuğçe ile Mira girdi. Haftanın en düşük oyunu alan yarışmacı Mira oldu ve yarışmaya veda etti. Haftalardır kavgalı olan Betül ise gözyaşlarını tutamadı. Su hariç tüm yarışmacılar ağlayarak Mira’ya veda etti.

Tuğçe ise bir puanla elenmekten kurtuldu. Mira’nın ismini duyan Tuğçe, ağlamaya başladı. Geçtiğimiz hafta kesinlikle ağlamayacağını ve yarışmacıların ağlayarak yarışmada kaldıklarını ima etmişti. Onun ağlamasıyla birlikte Kemal Doğulu, ağlamayacağını söylediğini Tuğçe’ye hatırlattı.

Bu hafta yarışmaya yeni yarışmacı gelecek mi? Doya Doya Moda eksilerek mi büyük finale gidecek? Tüm soruların cevabı yarışmanın pazartesi günündeki bölümünde cevap bulacak.

Doya Doya Moda’nın Bugünkü Konsepti Stüdyoyu Gözyaşlarına Boğdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler