Ana SayfaDizilerSurvivor 75. Bölüm Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bireysel Ödülleri Kimler Aldı?

İlgili Postlar

Survivor 75. Bölüm Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bireysel Ödülleri Kimler Aldı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesi 13 haftayı geride bıraktı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programının son bölümünde eleme konseyinde Acun Ilıcalı, hayatının en zor anlarını yaşadığını söyledi. Üzülerek Ersin Korkut’un bacağındaki sakatlığın ciddi olduğunu ve ne yazık ki yarışmaya devam ederse ciddi sorunlar yaşayacağını söyledi. Her iki takım tarafından sevilen Ersin’in finale gideceği düşünülürken adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor 75. bölüm ödül oyununu hangi takım kazandı? Bireysel ödülleri kimler aldı? Tüm ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 75. Bölüm Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’ın 75. son bölümünde ödül oyunu oynandı. Kazanan takım Orman evi ve pizza ödülünün sahibi oldu. Ayrıca bireysel sembol oyunları oynandı. Ünlüler takımı Ersin gittikten sonra 5 yarışmacı olarak yarışa devam etti. Ünlüler takımındaki yarışmacılar Ersin’le tek tek vedalaştı. Arası bir süredir bozuk olan Mert, Ersin’in adadan ayrılmasına üzüldüğünü dile getirerek Ersin’le vedalaşarak helalleşti. Daha sonra Ersin Gönüllüler takımının kampına giderek oradaki yarışmacılara da veda ederek adadan ayrıldı.

Duygusal anların yaşandığı bölümde Acun Ilıcalı, Ersin’in köpeğinin öldüğünü söyleyemedi. Onunla yayından sonra özel bir şey konuşmak istediğini söyledi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNUNDA NELER OLDU?

Gönüllüler ve Ünlüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Büyük bir efor gereken oyunda takımlar başa baş mücadele etti ve skor 9 -9 oldu. Son bir atak yapan Ünlüler takımı eşitliği bozdu ve ödülün sahibi oldu. Rakip takım karşısında iki oyuncu eksik olmasına rağmen Ünlüler takımı büyük bir başarı göstererek ‘Orman evi ve Pizza’ ödülünün sahibi oldu.

Bireysel Ödülleri Kimler Aldı?

Gönüllüler ve Ünlüler takımları bireysel sembol oyununda karşı karşıya geldi. Oyunlarda; Kadın yarışmacılar kadınlarla, erkek yarışmacılar da erkek yarışmacılarla mücadele ettiği oyunda adeta nefesler tutuldu. Büyük bir heyecanSembol oyununu alan kadın ve erkek yarışmacı Gönüllüler takımından oldu.

Haftanın bireysel sembol ödülünü kazanan erkek yarışmacı Yasin oldu.

Haftanın bireysel sembol oyununu kazanan kadın yarışmacı ise Evrim oldu.

Survivor 13. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler