Ana SayfaDizilerArka Sokaklar 552. Bölüm Fragmanı Yayında! Covid Salgını Arka Sokaklar Dizisine De...

İlgili Postlar

Arka Sokaklar 552. Bölüm Fragmanı Yayında! Covid Salgını Arka Sokaklar Dizisine De Konu Oldu!

Kanal D ekranlarının 14 sezondur kesintisiz yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Tüm dünyayı sarsan Covid salgını ülkemizi de derinden sarstı. İnsanlar mecbur kalmadıkça evlerinden dışarı çıkmıyor. Covid salgını Arka Sokaklar dizisine de konu oldu. Dizi yayınlanacak 552. yeni bölümünde ülkemizin içinde bulunduğu durumu ele aldı.

Cuma Dizileri 2020

Covid Salgını Arka Sokaklar Dizisine De Konu Oldu!

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Arka Sokaklar, 552. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Gönüllere taht kuran ve 14 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizi daha uzun yıllar ekranlarda olacak gibi görünüyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde, Covid salgınıyla ilgili haberlere konu olan olaylara yer verilecek.

İşte Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/AUizqmA-bDU

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN 552. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hayatın içinden doğal karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığı ile yıllardır izleyicilerin gönüllerine taht kuran Arka Sokaklar dizisinin bu haftaki yeni bölümünde ülkemizin ve tüm dünyanın gündemine oturan insanları evlerine kapatan Covid-19 salgınında yaşananlar yer alacak.

Dizinin 552. yeni bölümünde haberlere konu olan çarpıcı olaylar yer alacak. Sağlık personeli olduğu için ev sahibi tarafı tarafından istenmeyen bir hemşirenin yaşadıkları, halkın sağlığı için kendi sağlıklarını tehlikeye atan sağlık personellerine yapılan saldırıları gözler önüne serecek. Ayrıca Hüsnü Çoban, Covid şüphesiyle hastaneye götürülecek.

Arka Sokaklar dizisi her zaman olduğu gibi ülkemizde tepki çeken olayları ele almaya devam ediyor. Her bölümü bir sinema filmi niteliğinde ayrı ayrı konuları ele alan dizi, bu haftada da izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başaracak.

Arka Sokaklar 552. bölümüyle 15 mayıs 2020 cuma günü Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Arka Sokaklar Dizisinin 14. Sezon Afişi Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler