Ana SayfaDizilerSurvivor 13. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 13. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler’de dün akşam ödül oyunu oynandı. Galip olan takım her hafta verilen villa ödülünün sahibi oldu. Ayrıca sirk gösterisi ve 70’ler partisine de katılacak takım bayrak yarışı sonrasında beli oldu. Survivor’un son bölümündeki ödül oyununda Elif ile Berkan’ın performansı dikkat çekti. Survivor 13. hafta villa ödülünü hangi takım kazandı.

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 13. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüller- Ünlüler mücadelesi 13. haftaya geldi. Bu hafta salı günü bir yarışmacı daha adaya veda edecek. Ödül oyunu için takımlar parkurlarda yerlerini aldı. Nefeslerin tutulduğu dakikalarda skorlar başa baş gitti. Her iki takımda villa ödülünü almak ve 70’ler partisine katılabilmek için var gücüyle yarıştılar. Yarışın sonunda iki takımda 9 -9’luk stürla berabere kaldılar. Kazanan takım bayrak yarışıyla belli oldu.

SURVİVOR 13. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Her iki takımda villa ödülünü almak ve 70’ler partisine katılabilmek için adeta parkurların tozunu attırdı. Başa baş geçen ve nefeslerin tutulduğu mücadelede sonuç bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında Gönüllüler takımından Berkan son sayıyı alarak takımına büyük ödülü kazandırmış oldu. Villa ödülünü kazanan takım Gönülleler takımı oldu. Ünlüler takımı ise iki hafta üst üste ödülü Gönüllüler takımına vermenin büyük üzüntüsünü yaşadı.

VİLLA ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLER TAKIMININ OLDU!

Gönüllüler takımı geçen haftada villa ödülünün sahibi olmuş ve 80’ler partisine katılmaya hak kazanmıştı. Takım bu haftada villaya gidip önce 70’lerin hit müzikleri eşliğinde havuz keyfi yaptı. Sonra muhteşem bir ziyafet çektikten sonra kendilerine özel yapılan sirk gösterisine katıldı. Daha sonra 70’ler kıyafetlerini giyip bol bol dans edip gönüllerince eğlendiler.

Survivor 2020’nin bu akşamki bölümünde eleme konseyi olacak ve Acun Ilıcalı SMS oylarının sonuçlarını açıklayacak. Adaya bir yarışmacı daha veda edecek. Altı yarışmacıyla yarışmaya devam eden Ünlüler takımından bir kişi daha elenirse takım yarışa 5 oyuncuyla devam etmek zorunda kalacak. Adaya kim veda edecek sorusu yarışma programının bu akşamki bölümünde yanıt bulacak.

 Survivor 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler