Ana SayfaDizilerSurvivor 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde 12 hafta geride kaldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı almıştı. Gönüllüler takımından ilk eleme adayı Berkan oldu. Dün akşam yapılan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda her iki takımda dokunulmazlığı almak için var gücüyle mücadele etti. Evrim’in Nisa’yı kıskandığı iddiasında bulunuldu. Acun Ilıcalı, yarışmacılara anneler günü süprizi yaptı. Survivor 13. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu?

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı?

Survivor’da yarışmacılar 13. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Bu hafta Ünlüler takımı 6 yarışmacıyla, Gönüllüler takımı ise 7 yarışmacıyla yarıştı. Gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununa Ünlüler takımından daha motivasyonlu bir şekilde başladı. Zorlu parkurlarda Gönüllüler takımı Ünlüler takımını açık ara önde tamamladı.

HAFTANIN İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI GÖNÜLLÜLERİN OLDU!
Gönüllüler takımı zorlu parkurlarda 10’a 4’lük skorla galip geldi. Ünlüler takımı ise, kendi takımlarından bir yarışmacının ismini eleme adayı yazmak için konseyin yolunu tuttu.

ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?

Ünlüler takımının bir eleme adayı belirleyeceği konseye Evrim ile Nisa atışması damga vurdu. Evrim’in, ilk dokunulmazlık oyunu sonrası Berkan’ın ismini yazmasıyla tepki almıştı. Eleştirilere ise Evrim, kimi isterse onu yazacağını, Berkan’ı samimiyetsiz bulduğunu söylemişti. Nisa’da Evrim’in davranışlarını eleştirip aynısını kendisine de yaptığını söyleyince ortalık gerildi. Evrim, Nisa’yı kıskanmakla suçlanınca Acun Ilıcalı, Cemal Can’a kimin haklı olduğunu sordu. Cemal Can, kimseyle sorunu olmadığını ama bu konuda Nisa’nın haklı olduğunu söyledi.

ACUN ILICALI’DAN YARIŞMACILARI GÖZYAŞLARINA BOĞAN SÜPRİZ!
Acun Ilıcalı, anneler günü nedeniyle yarışmacılara Türk Telekom’un yardımıyla bir süpriz hazırladı. Tüm yarışmacıların anneleri çocuklarına kısa 30’ar saniyelik mesajlar gönderdi. Her iki takımın yarışmacıları annelerini ekranda görünce çok duygulandılar ve gözyaşlarına hakim olamadılar.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Ünlüler takımı eleme adayı olarak belirledikleri isimleri yazdılar. Acun Ilıcalı, kutuyu açtı ve en çok ismi çıkan yarışmacı Mert oldu. Mert haftanın ikinci eleme adayı oldu. Bu duruma bozulan Mert, en çok Ersin’e sitem etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler