Ana SayfaDizilerSurvivor Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu! Avantaj Oyununu Hangi Takım Aldı?

İlgili Postlar

Survivor Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu! Avantaj Oyununu Hangi Takım Aldı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde her geçen gün heyecan daha da büyüyor. Yarışmanın dün akşam ekranlara gelen son bölümünde ödül oyunu için takımlar parkurlarda var gücüyle mücadele ettiler. Survivor ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Daha sonrası oynanan avantaj oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde…

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’ın 8 mayıs 2020 tarihli son bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Geçen haftanın villa ödülünü alan ve 80’ler partisiyle moral bulan Gönüllüler takımı yarışmaya oldukça motive başladı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU!

Survivor’ın 70. son bölümünde takımlar ödül oyununda heyecan dolu anların yanı sıra tartışmalar da yaşandı. Oynanan oyunda Sercan kural hatası yaptı ve böyle olunca da Cemal Can sayı alma şansı yakaladı. Öte yandan oyun esnasında Sercan, gönüllüler takımından Ardahan’a “Şaklabanlık yapma” dedi ve bu sözlü dalaşma sonrasında gergin anlar yaşandı.

8 Mayıs 2020 tarihli Survivor 70. bölümde Gönüllüler 3-2 önde giderken, Elif ile Nisa’nın parkurdaki mücadelesi oyunun kaderini değiştirdi. Ünlüler takımından Elif, geriden geldiği oyunda dört atıştan üçünü kazanınca, ünlüler takımı öne geçti. 10’a 8’lik skorla ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

Avantaj Oyununu Hangi Takım Aldı?

Survivor 2020 haftanın ödül oyunu öncesinde avantajı sağlamak için her iki takımda bayrak yarışında büyük mücadele verdi. Avantaj oyunu için her iki takımdan ikişer kadın ve ikişer erkek yarışmacı seçildi. Gönüllüler takımı art arda yaptığı atışlarla Ünlüler takımını yenmeyi başardı. Böylelikle avantaj oyununu almayı başaran takım Gönüllüler oldu.

SERCAN İLE ARDAHAN BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor’ın son bölümünde oynanan ödül oyunu sırasında yaşanan gerginlik son bölüme damgasını vurdu. Ersin ile Ardahan eşleşmesinde oyun sırasında Sercan, gönüllüler takımından Survivor Ardahan’a “Şaklabanlık yapma” diyerek yüksek sesle seslendi. Ardahan, Sercan’ın sözlerine oldukça sinirlendi ve “Sen kendine baksana” deyince oyunda gergin anlar yaşandı. İki yarışma arasında yaşanan sözlü tartışma sonrasında, takım arkadaşlarının araya girmesiyle Sercan ile Ardahan sakinleşti ve tansiyon normale döndü.

Survivor Tarihindeki En İyi İntikam!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler