Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda'da Haftanın Birincisi Kim Oldu? Hangi Yarışmacı Programa Veda Etti?

İlgili Postlar

Doya Doya Moda’da Haftanın Birincisi Kim Oldu? Hangi Yarışmacı Programa Veda Etti?

Tv 8 ekranlarının hafta için her gün yayınlanan 42 beden ve üzeri beden hanımların katıldığı sitil yarışması Doya Doya Moda’da bugün eleme heyecanı yaşandı. 24 haftadır ekranlarda olan programda iki kere serbest şıklık konsepti verildi. Serbest şıklıkta pek başarılı olamayan yarışmacılar cuma günü kolye alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Tartışmalı bir haftadan sonra final heyecanı yaşandı. Doya Doya Moda’da haftanın birincisi kim oldu? Hangi yarışmacı elenerek programa veda etti? Detaylar haberimizde….

Kemal Doğulu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Doya Doya Moda’da Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Kemal Doğulu’nun jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda yarışmasında haftanın final heyecanı yaşandı. Tüm hafta boyunca en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın birincisi olarak altın kolyenin sahibi oldu. Bir hafta boyunca yaptığı konseptlerle jürilerden en az oyu alan yarışmacı ise programa veda etmek zorunda kaldı.

Gülşah Saraçoğlu’nun favori yarışmacısının Sündüz olduğunu söylemesiyle ortalık karıştı. Betül’ün bu durumu eleştirmesi Jürilerin tepkisine yol açtı. İşin içine diğer arkadaşlarının düşüncesinin de aynı olduğunu söylemesiyle açıklama yapmak zorunda olmayan Gülşah Saraçoğlu, yinede bir seyirci olarak Sündüz’ün tarzını beğendiğini söylediğini yineledi.

Oy olarak hiç bir yarışmacıya farklı davranmayan jüri üyeleri zaman zaman ortaya atılan böyle konuşmalardan oldukça sıkıldıklarını dile getirdiler. Mira’nın jürinin karşısında farklı, içeride farklı davranması Kemal Doğulu’nun gözünden kaçmadı.

Hangi Yarışmacı Programa Veda Etti?

Doya Doya Moda’da bu hafta 7 yarışmacı arasında en yüksek puanı alarak birinci olan isim belli oldu. Doya Doya Moda’da bu haftanın birincisi Betül oldu ve altın kolyenin sahibi oldu.

Haftanın final gününde Doya Doya Moda’da üç isim eleme potasına girdi. Bunlar, Mira, Mezküre ve Emel oldu. Jüriler üzülerek Mezküre’nin ismini açıkladı. Henüz yarışmaya katılalı bir hafta olan Mezküre, tarzını gösterme fırsatı bulamadı ve programa veda etmek zorunda kaldı. Elendikten sonra üzüntüsünü dile getiren Mezküre, yarışmada kalmayı başarsaydı tarzını gösterebileceğini söyledi.

Doya Doya Moda’da Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler