Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda'da Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Doya Doya Moda’da Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının 42 beden ve üstü hanımların katılabileceği moda yarışması Doya Doya Moda, büyük ilgi görüyor. Hafta içi her gün yayınlanan büyük beden hanımların katıldığı yarışma programında Jüri üyesi olarak Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever yer alıyor. Jüri üyeleri yarışmacılara her gün bir konsept veriyor ve yarışmacılar günün en şıkı olmak ve cuma günleri yapılan haftanın finalinde kolye ödülünü almak için mücadele ediyor. Doya Doya Moda’da haftanın elenen ismi kim oldu?

Kemal Doğulu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Doya Doya Moda’da Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

Yarışma programında yarışmacılar normalde her gün farklı bir semte gidip, kendilerine verilen bütçeyle iki saat içerisinde günün konseptine uygun kıyafetler alıp şıklık yarışına giriyorlardı. Ancak Korona Virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı yarışmacılar bir villada kayıp orada kendilerine sunulan kıyafetler arasından kombin yapmak durumunda kaldılar.

HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLDU?

Bu hafta ilk defa yarışan mağaza sahibi Zenan, diğer yarışmacıları oldukça korkutmuştu. Öte yandan bir hafta boyunca puanları düşük olan Su ise, elenme korkusu yaşadı. 24 haftadır yarışmada olan ve sadece iki kolyesi olan Emel ise hırs yapıp bu hafta kolye almak için büyük mücadele verdi.

Hanzade, iki haftadır yarışmada olmasına rağmen bir tarzı olduğunu Jürilere ispatlayamadı. Haftanın final gününde yarışmacılar, Bahar şıklığı konseptiyle kıyafet tercihlerini yaptılar. Haftalardır elenir diye beklenen Mira ise geçen hafta kolyenin sahibi olmuştu, Bu hafta ise yaptığı konseptlerle Jürinin beğenisini kazandı,

KOLYENİN SAHİBİ KİM OLDU?

Haftanın finalinde Jüri üyeleri, yarışmacıların Bahar şıklığı kombinlerini tek tek değerlendirdiler. Haftanın en az puanını alan yarışmacılar belli oldu. Emel ise haftanın en şık yarışmacısı olarak kolyenin sahibi oldu. 10 haftadır kolye alamayan ve neredeyse her hafta kıl payı kolyeyi kaybeden Emel, kolyeyi aldıktan sonra göz yaşlarını tutamadı,

HAFTANIN ELENENİ KİM OLDU?

Puanlar verildikten sonra Kemal Doğulu, eleme potasına kalan üç yarışmacıyı açıkladı. Su, Hanzade ve Zenan. Su’ya şaka yapan Kemal Doğulu onun elendiğini açıkladı. Daha sonra şaka olduğu anlaşıldı. Haftanın finalinde elenen isim ZENAN oldu.

Seray Sever Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler