Ana SayfaDizilerSurvivor 12. Hafta Erzak Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 12. Hafta Erzak Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde 11 hafta geride kaldı. 12. haftanın ilk ödül oyunu her zaman olduğu gibi erzak ödülü oldu. Takımlar ada şartlarının zor olmasının yanı sıra bir de aç kalmamak için erzak ödülünü almak için parkurlarda ter döktüler. Peki Survivor 12. hafta erzak oyununu hangi takım kazandı? Erzak ödülünde neler var? Detaylar haberimizde….

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 12. Hafta Erzak Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde geçen hafta Gizem elenerek adaya veda etmişti, Gizem’in elenmesiyle takımlarda yedişer oyuncu kaldı. Haftanın ilk erzak ödül oyununu kazanmak için her iki takımın yarışmacıları da parkurlarda ter döktüler. 63. bölümün sonunda galip olan takım erzak ödülünü almaya hak kazandı. Erzak oyununda neler yaşandı?

SURVİVOR 12. HAFTA AVANTAJ OYUNU!

Survivor 63, bölüm erzak oyunu öncesi avantaj oyunu oynandı. Takımlar avantaj oyununa kişer kadın ve ikişer erkek yarışmacıdan oluşan dörderli takımlar halinde çıktı. Bu yarışmacılar; Ünlüler takımından Elif, Aycan, Ersin, Yunus Emre; Gönüllüler takımından Evrim, Nisa, Ardahan, Barış oldu. Bayrak yarışında galip gelen, kutuları ilk deviren Ünlüler takımı oldu. Ünlüler avantaj oyununun galibi oldu.

ERZAK ÖDÜLÜNDE NELER VARDI?

Survivor 2020’de bu hafta erzak ödülünde; domates, salatalık, karpuz, elma, kivi, soğan, kabak ve bunun gibi bir sürü meyve ve sebzeden oluşan bir paketi içeriyor. Kazanan takım bir hafta bu erzakla aç kalmaktan kurtulabilmek için büyük mücadele verdi,

SURVİVOR 2020 12. HAFTA ERZAK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM ALDI?

Gönüllüler ve Ünlüler takımı ada şartlarının zor olmasının yanı sıra aç kalmamak için bu erzak paketini almak için parkurlarda var güçleriyle yarıştılar, Güce dayalı oyunda yarışmacılar oldukça efor sarf ettiler. Var güçleriyle yarışan takımlardan Gönüllüler takımı oyunun malubu oldu. Survivor 12. hafta erzak paketini almaya hak kazanan takım Ünlüler oldu. Ödülü alan yarışmacılar çok mutlu oldular. Takım bu ödül oyunuyla bir hafta özledikleri bol bol meyve ve sebze yiyecekler.

 Survivor 11. Hafta Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler