Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'nın Sır Gibi Sakladığı Ödül Villası Bakın Kiminmiş?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Sır Gibi Sakladığı Ödül Villası Bakın Kiminmiş?

Virüs salgınına önlem amaçlı bir kaç dizi hariç tüm dizi setleri durduruldu. Ancak Survivor ise Dominikte çekildiği için devam ediyor. Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen yarışma programında geçen hafta ödül oyununu kazanan Ünlüler takımına verilen ödül villası görenlerin dudağını uçuklattı. Acun Ilıcalı’nın sır gibi sakladığı ödül villasının hangi yıldıza ait olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Ödül Villası Bakın Hangi Yıldız’a Aitmiş?

Survivor 2020 Gönüllüler ve Ünlüler yarışma programında geçen haftaki bölümde ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı ultra lüx bir villada kalmadın keyfini yaşadılar. Ekranlara gelen villada kalan yarışmacılar villanın lüksünü anlata anlata bitiremediler. Yedikleri yemekleri ve yaşadıkları büyük tatili daha önce görmediklerini dile getirdiler. Acun Ilıcalı ise, villanın kime ait olduğunu sır gibi sakladı. Villa kelimesi az gelen malikanenin hangi ünlüye ait olduğunu Hakan Hatipoğlu açıkladı.

BU LÜKS MALİKANE KİME AİT?

Survivor 2020’de iki kez yarışmacılara ödül olarak sunulan malikanenin kime ait olduğunu Acun Ilıcalı sır gibi saklamıştı. Virüs salgını nedeniyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor’da da ödüllerde değişiklikler yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda ödül kazanan takımın yarışmacıları sık sık başka ülkelere götüren Acun Ilıcalı, bu sene ise ödülleri Dominik’te bulundukları bölgenin imkanlarıyla vermeye başladı. Acun Ilıcalı yarışmacıların büyük ödülleri için ise dünyaca ünlü bir yıldızın malikanesini kullandı.

Survivor 2020’de ünlüler ve gönüllüler takımlarının mücadelesi sonunda kazanan takıma ödül olarak verilen lüks villanın sahibi olmuştu. Daha önce Acun Ilıcalı malikanenin sahibini açıklamazken sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunun ip ucunu vermişti. Yarışmacılarda bazı Hollywood yıldızlarından bir kaç isme ait olabileceği tahminlerinde bulunmuştu.

HAKAN HATİPOĞLU AÇIKLADI!

Survivor yarışma programı bittikten sonra yayınlanan Survivor Panorama’nın sunucularından Hakan Hatipoğlu, villanın hangi yıldıza ait olduğunu açıkladı. Hatipoğlu, 20 milyon dolarlık malikanenin bir dönem Jennifer Lopez’la evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony’ye ait olduğu açıklandı. Malikanenin ayrıca kendisine ait özel bir plajı bulunuyor.

Survivor 11. Hafta Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler