Ana SayfaDizilerSurvivor 11. Hafta Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 11. Hafta Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Survivor 2020 Gönüllüler ve Ünlüler yarışma programı 11 haftayı geride bıraktı. Tv 8’in en çok izlenen programı Survivor’ın son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunu için her iki takımda büyük mücadele verdiler. Birinci ve ikinci eleme adayı belli olduktan sonra, ada konseyi kuruldu ve Acun Ilıcalı SMS oylarını açıkladı. Survivor 11. hafta adaya veda eden isim belli oldu. Adadan ayrılan isim kim oldu?

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 11. Hafta Adaya Veda Eden İsim !

Survivor 2020’nin 11. haftasında ekranların en çok izlenen yarışmasında nefesler tutuldu. Gönüllüler takımı kritik bir eleme konseyinde bir araya geldi. Yarışma programının son bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler için kullanılan SMS oylama sonucu açıklandı. SMS sıralamasına göre ilk iki sırada olan yarışmacılar, takımların 2. ve 3. eleme adayları belli oldu. İlk eleme adayları Ünlüler takımından Yunus Emre, Gönüllüler takımından Gizem olarak belirlenmişti. Öbür eleme adayları da Yasin, Ardahan, Ersin ve Sercan oldu. Bu altı yarışmacıdan hangisi adaya veda edeceği ise SMS oyları ile belirlendi. En az SMS oyu alan yarışmacı adaya veda etti.

SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

Survivor ödülü oyunu için Gönüllüler ve Ünlüler takımı büyük bir mücadele verdi. Başa baş geçen mücadele sonucunda 9-8 lik skorla büyük ödülün sahibi Gönüllüler takımı oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’un ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler, ikinci dokunulmazlığı almak için büyük mücadele verdi. Ancak ikinci dokunulmazlık oyununda kıyasıya verilen mücadelenin galibi ise 10-8 skorla Ünlüler takımı olmuştu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN ELENEN ADAY KİM OLDU?

Ünlüler takımından ilk eleme adayı Yunus Emre olmuştu. Gönüllüler takımından ise Gizem diğer eleme adayları ise Yasin, Ardahan, Ersin ve Sercan oldu. Acun Ilıcalı, Ada konseyinde SMS oylarını açıkladı ve en az oyu alan yarışmacı Gönüllüler takımından Gizem Birdan oldu. Basketbol hayatına erken yaşlarda başlayan ve kariyer yapmayı başaran sporcu Gizem Birdan, Survivor 2020’nin 11. haftasında adaya veda isim oldu.

Survivor 11. Hafta Adaya Veda Eden İsim

Acun Ilıcalı, Nisa’ya Neden Resti Çekti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler