Ana SayfaDizilerNisa Survivor'a Veda Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Nisa Survivor’a Veda Mı Ediyor?

Dün 59. bölümüyle ekranlara gelen Survivor 2020 yarışmasında beklenmedik anlar yaşandı. Birleşme partisinden sonra zor toparlandığı gözlemlenen Nisa ada şartlarına uyum sağlamak da zorlanıyor gibi duruyor. Nisa Survivor’a veda mı ediyor? İşte dün yaşanan gergin anların detayları;

Çeyrek Final Yaklaşıyor

Son dönemlerin en zorlu Survivor’ı  şüphesiz ki bu sezon yaşanıyor. Ünlüler Gönüllüler formatı ile 14. sezonunda Survivor 2020 olarak ekranlarına gelen program, yılın en çok takip edilen televizyon programı olmayı başardı. Her hafta kıyasıya rekabetin söz konusu olduğu yarışmada artık dengeler haftalık değil anlık değişiyor. Çeyrek final için geri sayımın başladığı bu günlerde yarışmada çeyrek finale kalan isimler arasında kimlerin yer alacağı da çok merak ediliyor.

Survivor’da Kavga Ettiler..Villa Oyunundan İhraç Edildiler!!…

Nisa’nın Göz Yaşları Oyuna Damgasını Vurdu

59. bölümüyle ekranlara gelen yarışmada dün kıran kırana bir yarış ekranlara geldi.  Oyunda Nisa Bölükbaşı’nın Elif’e karşı sayıyı alarak skoru 8-6 yapması “Gönüllüler” takımına büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu sayıyla yeniden oyuna dönen takım, oyunu buradan döndürerek kazanmayı başardı. Ancak buna rağmen Nisa’nın keyfi yerine gelmedi. Yarışma psikoloji ve ada şartları karşısında zorlanmaya başlayan Nisa “Yapamıyorum, gitmek istiyorum” diyerek ağlamaya başladı. Oyun sonrasında Nisa’ya durumu sorulduğunda ise yarışmacı kelimesini tamamlayamadı, yine gözyaşlarına boğuldu.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Survivor’a Veda Mı Ediyor?

Acun Ilıcalı, Nisa’ya dönerek “Yine morali bozuk bir Nisa var. Merak ediyoruz ne oldu?” diye sordu. Nisa ise “Yapamıyorum. Arkadaşlarım çok iyi destek veriyor ama olmuyor. Artık sinirli de değilim. Bitmişim” dedikten sonra yere çöktü ve gözyaşlarına boğulması üzerine Nisa’ya o anda en çok veren Barış oldu. Nisa’nın bu halini gören Acun Ilıcalı ise “Vakit verelim Nisa’ya biz. Ama hiç kimseyi de Survivor’da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam etmeyebilir. Bizim açımızdan asla bir problem yok. Bize başvurursa yarışmadan elenmesine izin veririz” dedi. Nisa’nın yarışamaya devam edip etmeyeceği ise şuan belli değil. Eğer biraz düşündükten sonra Nisa gitmek istediğini bildirirse Survivor’dan elenmesi  resmi olarak değerlendirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler