Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Kavga Ettiler..Villa Oyunundan İhraç Edildiler!!...

İlgili Postlar

Survivor’da Kavga Ettiler..Villa Oyunundan İhraç Edildiler!!…

Survivor’un dün gece yayınlanan bölümünde Gönüllüler takımından Barış ve Yasin oyun sırasında kavga ettiler. Fiziki bir müdahalenin olduğu kavgaya müdahale etmek durumda kalan Acun Ilıcalı, Barış ve Yasin’i ödül oyunundan ihraç etti. Detaylar Haberimizde..

Fenomen Hakan Kakız, Survivor Yasin Ve Barış’ın Dm Konuşmalarını İfşa Etti!!..

Survivor’da Kavga Ettiler..Oyundan İhraç Edildiler!!…

TV 8 televizyonlarında sevilerek izlenen Survivor 2020’de dün gece 52. bölümüyle ekranlara geldi. Ultra lüks bir malikanede bir gün geçirmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar arasında gergin geçen anlar yaşandı. Gönüllüler takımında yarışan Yasin ve Barış, oyunun sonuna doğru bir anda gerilerek kavga etmeye başladılar. İki oyuncunun diskalifiye olup olmayacağı ise bugün ekrana gelecek bölümde belli olacak.

Yasin Obuz Kimdir?

Acun Müdehale Etmek Zorunda Kaldı!..

Barış Murat Yağcı ile Yasin Obuz, villa ödülü oyunu esnasında birbirlerine girdiler. Yarışmacı Barış’ın Ünlüler takımından Mert Öcal’a karşı kaybettiği sayı sonrası; oyun esnasında zaten kavga eden ikili, bu defa sinirlerine hakim olamadılar. Takım arkadaşlarının sakinleştirmeyi çalıştığı  ikilinin öfkesi uzun süre kesilmedi. Birbirlerinin üzerine yürüyen Barış ve Yasin, itiş kakış sırasında sert müdahalelerde bulununca, sonunda Survivor’a damga vuran kavgaya, yapımcı Acun Ilıcalı müdehale etmek zorunda kaldı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Barış; “Gelmezsen Adam Değilsin”

Yarışmacı Yasin yumruklarını sıkarken, Barış’ın da takım arkadaşına  “İnsanlar tutuyor diye yap şovunu. Gelmezsen adam değilsin” ifadelerini kullanırken. Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da ödül oyunundan çıkardı.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Acun Ilıcalı; “Sizi Kaybetmek İstemem”

Büyük kavga sonrasında konuşan yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaşanan bu tartışmayla alakalı kararlarını açıklayacaklarını söyleyerek sözlerine devam etti: “Bu sezon ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz. Gerginliğe belli ölçüde anlayışla karşılaşıyoruz ama böyle bir şeye müsaade etmeyiz. Tansiyon yüksek olduğu için ikinize de nedenini sormak istemiyorum. Şu anda sakin olacağınıza dair ikinizden de söz aldım. Ancak bunun değerlendirmesini yapacağız. Şu an için aldığımız karar Yasin ve Barış, bu oyundan ihraç edildiniz. Ekibimiz sizi ayrı yerlere götürecek. Oyunun kalanında yarışmayacaksınız. Riske girmek istemiyoruz. İki dakika içerisinde 3 aylık emeğinizi kaybolmasını istemeyiz. Sizi kaybetmek istemem.”

https://www.youtube.com/watch?v=me57E_zqYyw

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler