Ana SayfaÜnlülerFenomen Hakan Kakız, Survivor Yasin Ve Barış'ın Dm Konuşmalarını İfşa Etti!!..

İlgili Postlar

Fenomen Hakan Kakız, Survivor Yasin Ve Barış’ın Dm Konuşmalarını İfşa Etti!!..

Son zamanların en popüler sosyal medya fenomenleri arasında olan Hakan Kakız, Instagram sayfasından Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un 5 yıl önce kendisine yazdığı mesajını ifşa etti. Ünlü fenomen Barış’ın da seneler önce kendisini terslediğini de paylaştı. Şok Detaylar Haberimizde..

Survivor’da Acun ve Sercan’ın Ayak Tenisi Oyununu Kim Kazandı?

Fenomen Hakan Kakız, Survivor Yasin Ve Barış’ın Dm Konuşmalarını İfşa Etti!!..

Son zamanların sosyal medya fenomeni olarak bilinen ve sonrasında DJ olarak çalışmaya devam eden Hakan Kakız, şu günlerde Survivor’da yarışan Yasin Obuz’un kendisine seneler önce attığı dm konuşmalarını ifşa etti. Hakan Kakız, Survivor Barış hakkında da ilginç bir açıklamada bulundu.

Yasin Obuz Kimdir?

İşte Yasin Obuz’un Ünlü Fenomene Gönderdiği Mesajlar..

Survivor 2020’nin fenomenleri arasında olan ve bol bol kendi sosyal medya sayfalarından Survivor ile ilgili paylaşımlarda bulunan Hakan Kakız, 5 yıl önce kendisiyle tanışmak isteyen yarışmacı Yasin Obuz’un mesajlarını sayfasından paylaştı. Yasin Obuz mesajlarda “Hakan nasılsın, ben Yasin. Müsait olunca görüşürüz” ifadeleriyle telefon numarasını yazmş, Hakan Kakız ise Yasin’e “Tamam canım kaydettim, haberleşiriz” yanıtını vermiş.

Hakan Kakız kimdir?

 

Yasin Obuz'un Ünlü Fenomene Gönderdiği Mesajlar.
Yasin Obuz’un Ünlü Fenomene Gönderdiği Mesajlar.

Survivor Barış’la Alakalaı İlginç Çıkış!..

Yasin Obuz’un mesajlarının paylaşımının sonrasında aynı yarışmada olan oyuncu Barış ile ilgili de enteresan bir iddia öne süren fenomen Hakan Kakız, “Survivor Barış’ı yıllar önce Instagramdan takibe almıştım, bana DM atıp ‘Benden sana iş çıkmaz’ yazmıştı. Kendisini takibe alan birinin ona yürüdüğünü falan sanan şizofren biri bence, aklıma geldi yazayım dedim” dedi.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Hakan Kakız; “Survivor Yarışmacılarının Hepsiyle Mesajlaşıyorum”

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan dolayı her dönem tepkileri üzerine çeken ünlü fenomen Hakan Kakız, gelen yorumların sonrasında son bir paylaşım daha yaparak şöyle dedi: “Ayol Yasin benim arkadaşım 🙂 Mesajı yayınlama sebebim de şu. Barış’ın bana attığı mesajı söylediğimde bana iftira atıyorsun yazdılar, bende dedim ki neden Barış’ın adını kullanayım ben Survivor yarışmacılarının hepsiyle mesajlaşıyorum zaten 🙂 Amaç buydu hemen başka yere çekmeyin”

Hakan Kakız; "Survivor Yarışmacılarının Hepsiyle Mesajlaşıyorum"
Hakan Kakız; “Survivor Yarışmacılarının Hepsiyle Mesajlaşıyorum”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler