Ana SayfaDedikoduFerit Aktuğ'dan Boşanma Açıklaması

İlgili Postlar

Ferit Aktuğ’dan Boşanma Açıklaması

Ekranların sevilen oyuncusu Ferit Aktuğ 2011 senesinde Bahar Aktuğ ile dünya evine girmişti. Evliliklerinden iki çocukları olan çift aile yaşantılarını olabildiğince gözlerden uzak tutuyordu. Bugün gelen haber ise herkesi şaşkına çevirdi. Ferit Aktuğ’dan boşanma açıklaması geldi.

Aile Hayatlarını Gözlerden Uzak Tuttular

“Kanal D” ekranlarında yayınlanan “Kavak Yelleri” dizisiyle izleyicinin kalbini kazanan Ferit Aktuğ hem başarılı bir oyuncu, hem de başarılı bir oyuncu koçu. Bugüne dek pek çok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu altı sene önce Bahar Aktuğ ile dünya evine girmişti. Bu yıla kadar anlaşmazlık yaşadığı bilinmeyen çift özel yaşantılarını mümkün olduğunca gözlerden uzak tuttular.

Ferit Aktuğ’dan Rekor Açılış!

Evleri Ayrıldılar Mı?

Geçtiğimiz günlerde Ferit Aktuğ ve Bahar Aktuğ hakkında ortaya ilginç bir iddia atıldı. Bir süredir bazı sorunlar yaşadığı iddia edilen çiftin 3 ay önce evleri ayırdıkları ve bu dönemde de farklı evlerde kaldıklarının gündeme gelmesi üzerine çiftin boşanma evresinde olduğu düşünülmüştü.

Ferit Aktuğ’dan Boşanma Açıklaması

Evliliğinde bir süredir sorunlar yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu bugün basın açıklaması yaptı. Ferit Aktuğ “2011 yılında başlayan evliliğimizi aramızda oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak sonlandırma kararı aldık. İçinde bulunulan durum neticesinde adliyelerin kapalı olmasından dolayı boşanma akdimiz henüz gerçekleşmemiştir. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu korumanın değerinin bilincindeyiz. Bugün bazı haberlerde çıkan yanlış bilgilendirmenin aksine çocuğumuzun olmadığını belirtmek isteriz. Birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz.” sözleriyle boşanacaklarını açıkladı.

Ferit Aktuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler