Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Oğlu Pars Yaşam Savaşını Kaybetti

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars Yaşam Savaşını Kaybetti

Geçtiğimiz sene Ebru Şallı oğlu Pars’ın bir süredir hasta olduğunu açıklamıştı. Yaklaşık bir senedir Pars’ın lenfoma hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan Şallı tedavi için çeşitli yöntemler denendiğini de belirtmişti. Yaklaşık iki senedir lenfoma hastalığıyla mücadele eden Ebru Şallı’nın oğlu Pars yaşam Savaşını kaybetti.

Ebru Şallı Oğlu’nun Hastalığını İlk Kez Canlı Yayında Açıkladı

Ebru Şallı, konuk olarak katıldığı bir programda yaptığı açıklama ile herkesi şoke etmişti. Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Beren’in yurt dışında eğitimine devam ettiğini ve bir sorun olmadığını ifade eden Ebru Şallı, küçük oğlu Pars’tan söz ederken herkesi oğlunun lenfoma hastalığına yakalandığını açıkladı. Pars’ın bir yıldır bu hastalıkla mücadele ettiğini ifade eden Şallı, bu süreçte zor günler yaşadıklarını ifade etmişti.

Ebru Şallı Oğlunun Hastalığı Hakkında Açıklama Yaptı!

Lenfoma Nedir?

Doktorlar lenfomaya neyin sebep olduğu konusunda hala emin değil. Lenfoma, lenfositlerde yani T hücreleri veya B hücreleriyle başlayan kanser türü olduğu bilinen lenfoma vücudun bağışıklık sisteminin bir parçası olan hastalıklarla mücadele eden beyaz kan hücrelerinin mutasyona uğraması sonucu meydana gelir. Kısaca lenfoma vücudun mikroplarla savaşma ağı olan lenfatik sistemin kanseridir.

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars Yaşam Savaşını Kaybetti

İki senedir lenfomaya karşı yaşam mücadelesi veren Pars’ın dün yaşımını yitirdiği öğrenildi. Bir süre önce fenalaşan Pars birkaç gündür riskli bir dönemdeydi. Ancak ne yazık ki bedeni bu hastalığı daha fazla kaldıramadı ve Pars dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Bugün öğlen saatlerinde cenaze töreni düzenlenen Pars Pars Tan, Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Pars’ın ölüm haberinin ardından Işın Karaca, Yeşim Salkım, Deniz Seki, Meral Kaplan gibi ünlü isimlerde Ebru Şallı‘ya baş sağlığı diledi.

Ebru Şallı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler